Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Classic Bazı Buglar.. Fixler İcin Belki Yardımı oLur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burada Yazacagım Buglar Classic Ama Cogu serverde oLuyor. belki Yardımı Dokunur die düşündüm

- Herhangi Bir Player Olduruyorsunuz İcine Herneyse İstediginiz Kadar İtem Koyuyorsunu Ghost u Cesedin icinde Res oLduktan Sonra Kıpırdamadan Tüm agırlıgı Taşıya Biliyo Özellikle Bs kasarken fln..

- Denizden İngot Cıkarma Agactan Balık Tutma Madenden Log Bulma..
örnegin Fishing 100 denize olta atıyorsunuz attıktan hemen sora Pickaxe ye tıklıyorsunuz Denizden İngot Geliyor :)

- Sac Sakal Boyama Zımbırtıları Cogu serverde 3xx gp satın alıyorsunuz 4xxx Gpye satıyorsunuz

-jailden kacırma..
Küfür dedektörü oLan serverlerde Biryere Gate Acıorsunuz Tam Gate Acılırken Küfür edip jaile gidiyorsunuz Gate Jailden Acılıyor

Aklıma Geldikce Yazıcam Daha...[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~
Mesaj tarihi:
İnsan bi buglar icin tesekkür eder be kimse cevap edemez :(:(:([signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
-jailden kacırma..
Küfür dedektörü oLan serverlerde Biryere Gate Acıorsunuz Tam Gate Acılırken Küfür edip jaile gidiyorsunuz Gate Jailden Acılıyor

Esaslıymış O_o[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Evet Erturan Uyguladım Test ettim Basarılı oLuyor :)[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
Hangi Serverde ??[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
yazdın ya bak millet hemen yumuldu ahaha adam bug yazmı şhemen deniyelim serveri göçertelim hede hödö yapalım

yapmayın bunları yapmayın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
Sadece Açlar Yumuldu Bırak Yumulsunlar Aç olduklarını belli ederler.[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
bence buraya yazması daha iyi bi kaç kişinin bilip gizlice sömürmesi mi admin in haberinin olup kısa sürede fixlemesini mi tercih edersin.

Bundan haberi olup fixleyemiyen varsa yazsın verelim fixleri.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
Yaniiiiiiiiiiiiiii[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
Ben haberim var hepsinden Fixliyemedim ben bişi daha var Revisona gectim ama Bu mager olayi canimi sikti Field büyüleri arka arkaya atilmiyor vede magery sistemi calişmiyor ya.
Mesaj tarihi:
jailden kacırma..

f_fizle yani buda cok ugrasılacak bişi degilki[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında
" Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "
Mesaj tarihi:
Magic Arkadasımız Yardımcı oLur FixLere :)[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
:D Sil bashtan[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
Ya sil baştan yapmak problem segil ya degilde revison da sapitim kaldim arkadaş bir bilgim yok revisonra ögrencez artik act yerine new accoun.name yerine account bazi yerler acc olucak işten vakit bulsam yapicam Cok yogunum Cok.[signature][hline]www.seventy.gen.tr

Seventy Uo Shard
Mesaj tarihi:
:) bi reqlam vardı Cok Calısmam Gerek Anneee CoooOK die Aklıma o geldi :)[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
:D:D:D:D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
Yeni Bir BUG !!!

Bazı Serverlerde İtemler vendordan Az Miktarda ve Geç Cıkıyor.
Bunun İcin Gz Dısı oLan Yerlerde. Vendorun bulundugu Kareyi Field le örüp tek biryeri acık kalıyor o aradan Energy Vortex'i İceri Sallıyorsunuz Vendor Yatıyor Size Herhangi Bir zararı olmuyor Daha sonra MassDispel Atıyorusunuz fieldler Ve Vortex Gidiyor Vendor Tekrar Cıktıgında Respawn olmus oluyor Daha Fazla Ve ARka Arkaya 3-4 Defa Satıyor.[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 25 Haziran 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
yazdın ya bak millet hemen yumuldu ahaha adam bug yazmı şhemen deniyelim serveri göçertelim hede hödö yapalım

yapmayın bunları yapmayın

adam burda yazmasa server yönetimin de haberi olmayacak. :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Mesaj tarihi:
Gerçii Hala Haberleri Yokturda :):D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
  • Yeni Oluştur...