Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konu başlığı gayet açık. Oyundan Power Up Store ye giriyorum. Buy diyorum herşey normal, bilgileri girdikten sonra satın al butonuna tıkladığımda sayfa goruntulenemiyor hatası veriyor. Aynı şeyi sitesindende denedim fakat değişen bir şey olmadı. Benim yaptığım yanlış bir şey olabilirmi?, yok gibi geliyor bana. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 önceden vardı böyle sorunlar. Basıyorsun almıyor gibi gözüküyor sonra düzelince bi bakıyorsun hepsini almışsın :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bi arkadaşım almıştı önceden. Bankadan telefon gelmiş aynı şeyi 5 kere almışsınız bir yanlışlık var diye. 5 kere para çekilmiş ana ortada premium kart bile yoktu. korku sardı beni hepsine bastım 5-10 kere :P 1,2 saat kadar bekleyip mail atacam. Bakalım ne olacak. Bir gelişme olursa buraya yazarım. Yinede bilgisi olan varsa bu konuda yanıtlarsa seviniirm. [Bu mesaj Densiz tarafından 25 Haziran 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Neyse sana ders olsun her alamadığına bu kadar çok basmassın artık.:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Aynı sorunu bende dün ARES 1' de Human karakterimi üye yapmak istediğimde karşılaştım... Çözümünü veya sebebini bulursan paylaşımını eksik etme ;)
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3.günüm ve halen üye olamıyorum :( arkadaşlar lütfen yardım...Sebebini bilen varmı?[signature][hline] Ps: Ares1 de Human'ım... Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 [Bu mesaj serdary76 tarafından 27 Haziran 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende beramusda orc karakterim. ve premium alamyorum. sorun sadece sizde değil. sanırım türk iplerinde. rockncoke almıştı geçen gün hatırladığım kadarıyla. ama onun ipsi avruya ipleriyle çakıştığı için almıştı. hatta bir ara serverlardan banlandığımızdada 1tek o girebilmişti server lara. adam akıllı. sanırım premium konusunda türk ipleri blocklu. bu bilgi bir yerden alıntı değil, tamamen benim düşüncemdir.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehaha :-P ben beklicem sanıyodum check out'a bastıım anda 1000 kc ve trinam geldi :-P ama sorununuz nası çözülür bilmiyorum[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dostum sanırım başka bir sorun var... Rockncoke tamam, o aşmış olayı :) ama bende normal cash alabiliyorum fakat üye olamıyorum ? Umarım çözeriz :([signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bugün baktığımda aynı kredi kartından 24 saat içinde sadece 2 kere üye alışveriş yapılabileceği yazıyodu ama işinizi görürmü bilmem[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Valla ben bankacıyım ve kendi kartımı kontrol ettiğimde (onaylamadığı zaman hata mesajıda yansır bize) hiç bir çekim veya deneme gözükmüyo? Sanırım site ile alakalı ama du bakalım, hayırlısı :([signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 peki ard arda bastığınız için blocklama gibi bi olay olamazmı[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dediğim gibi, söylediğin doğru... Ondan dolayı kart kendi kendine (güvenlik için) bloke koyar ama bunda bankaya yansıyan bir hata mesajı yok :( yani sanırım siteden...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hmm customer support denediniz mi?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Cahilliğime bağışla :) customer support ne?[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 müşteri hizmetleri :-) yani yetkililere mail falan atcaksın veya msnden konuşcaksın adresleri bilenler verirler zaten[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ahh... :) yarama bastın... İngilizcem o kadar iyi deil malesef :( Konuşacak seviyede olsam +8 kağıdı isticem ama :p Umarım diğer arkadaşın vardır ing.cesi... O, ben yazışcam diyodu ama umarım halleder...[signature][hline] Edit: Bu arada Cash'de alamadım insanla... Orc ile deniycem... Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 [Bu mesaj serdary76 tarafından 27 Haziran 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yes yes yessss :D :D :D Başarmış durumdayım... Orcdaki bilgilerimle insandaki bilgileri aynı yaptım (F11 - Satın alma ekranında - First Name ve Last Name hariç) ve oldu :) Yapamayan arkadaşlarda da sanırım aynı sorun var... Başka bir şifre ile üyelik aldıysanız, aynı bilgiler ile giriş yapmayı denenyin... Kolay gelsin ;)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
Öne çıkan mesajlar