Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Aradım, taradım bulamadım. Nebuladaki gibi bir agility sistemi lazım. Mesela 100 dexim var, bless attım 115 oldu, Us jux yedim 15 bles gitti + olarak 12 de us jux gitti diyelim. Ne oldu 88 Şimdi agility içtim, tekrar 11 verdi diyelim. Dex oldu 99. Şimdi bana us jux gelince tekrar 11- yada 12, kısaca us jux etkisi bir daha olmayacak. 2-2.5 dakika boyunca etkin kalacak bu agility. Yani agility ile kazandığım dex, us jux ile kayıp olmayacak, 3 dakika için. Yani gerçek agility sistemi lazım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ???[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ORANOS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ne dediğin anlaşılmadı galiba?????????????[signature][hline]Anduril ... Uo da Herkes Hakettiği Makama Gelecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sphere için konusuyorsan ole bi sistemi yapmak kasar. He runuo dersen iş degisir zaten klasik agility scplerinde var...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 pek zor zannetmiyorum yazılabilir.[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 i_rune_agality i bul on=@equip in altına adama bir event ver spelleffect eger dediğin diğer büyüler ise return 1 olsun.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 TCPIP nın dedıgı gıbı ama sanırım sen zamanlı ıstıosun timer da eklemen lazım[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 i_rune_agality nin kendi timeri var zaten timer yazma on=@unequip in altında da eventi sil okadar[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çok saolasınız.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Roanoke, 26 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki: pek zor zannetmiyorum yazılabilir. Sen Heralde Yazarsın Alla Alla Koskoca Quaxisde Staffsın Bide Kolaydır Yazılabilir Diosun :D Alla Alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Spastik_Serce, 26 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Aradım, taradım bulamadım. Nebuladaki gibi bir agility sistemi lazım. Mesela 100 dexim var, bless attım 115 oldu, Us jux yedim 15 bles gitti + olarak 12 de us jux gitti diyelim. Ne oldu 88 Şimdi agility içtim, tekrar 11 verdi diyelim. Dex oldu 99. Şimdi bana us jux gelince tekrar 11- yada 12, kısaca us jux etkisi bir daha olmayacak. 2-2.5 dakika boyunca etkin kalacak bu agility. Yani agility ile kazandığım dex, us jux ile kayıp olmayacak, 3 dakika için. Yani gerçek agility sistemi lazım. Bende Hanı Bu Neredeyse Her Serverda Varya Stat Kasma Davullar Filan Var Bende Onlar Gibi Yapmaya Calı$stım Bende Yapamadım Bi Tıklıyom Davula Str 150 OLuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar