Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya :(

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Televizyon izlemem.
Sinemaya Gitmem. (Hayalet gemi,Alien versus predator,Budala dedektif afrika ve aman tanrım a gittim başka gitmedim)
Bass gitar'a başlicam ama sanmıyorum beni bu bilgisayar dan kurtarsın.
Maç izleme : Televizyon izlemiyorum.Full time müzik dinliyorum.Konser yok.Spor kaykay yapıyoruz.Basketten nefret ederim.

Başka...

of umutsuz vakayım valla :(

haklısın.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
mesela? Mesela ney ne olabilir? Bi skate bi mmo var hayatımda başka bişey yok :(
(edit : imza biraz kötü sözler içermiş)

kız?[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
kız arkadaş bul evet.sadece arkadaşta olabilirsin mantıklı iyi bi kız bul dinlesin seni.yada flört et.iyi gelir bence, çok iyi gelir hemde ohh[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Mesaj tarihi:
Yok biz erutanın değişmesini istemiyoz sorunlu hali daha güzel :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
2 senedir denize girmedim girmemde 3.5 senedir havuza girmedim girmemde.Korkuyorum böyle giremiyorum hep tedirgin oluyorum.Tatil, son baharda kuş adasına gitcez.

Adam antalyalı denize havuza girmiyo :)

said:
Erutan, 25 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Hepsi çalışıyo biri japonyaya gitti (gitmek istiyordum onunla ama pasaportum yoktu :( şansa bak)

japonyaya giden şahsın adı bilgin mi?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
  • Yeni Oluştur...