Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya :(

Sorj

Öne çıkan mesajlar

bırakamıyorum zaten :( gördümmü AHA! diyorum direk downloads a atlıyorum :( ne kötü bişey ya her 1 download ömrümden bir ömür daha alıyor :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 25 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
60a yakın ne oynadın cidden merak icindeyim

:P bonee oynamisizdir yaw bunla baya oyun :) genelde kore ve 2d oyunlar vs gizli oyunlari oynuyoruz benimki 60 i da geçti baya bi liste var :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam güzel bi tavsiyem olsun, yazdayız ya tatile gidersen çok iyi gelicektir.Bodruma git barlara falan takıl..[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 25 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 25 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
eeeeee arkadaşın dostun falan yok mu onlar ne günler için git onlarla takıl...

Hepsi çalışıyo biri japonyaya gitti (gitmek istiyordum onunla ama pasaportum yoktu :( şansa bak)

çıkarttırsaydın keşke burda sıkılıp duruyosun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Gece aradı bilgisayarda vidyo klip izleyemiyormuş.Telefonda anlatcam diye bi tarafım cıktı eheh sonra yapıştırdı ben japonyaya gidiyorum diye.Bastım küfür kapadım suratına... heh[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Sosyal ağlarda paylaş

ya.. japonyaya kaççam ben yeter artık

100 yen 1.300 binlira.

10 ytl 300 kuruşa yapar bize 1000 yen

1 milyar 300 milyona 100.000 yen yapsa

13 milyar a 1 milyon yen yapsa
:hmm:

Yakuzalar peşime düşmez umarım.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Sosyal ağlarda paylaş

Başına birşey gelmesinde ne yaparsan yap :)[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

bi ev kirası 90.000 yen bu demek oluyor orda 10 milyar ile 5 6 ay anca yaşarsın :)

100gr et 5000 yen buda yapar sana 50 60 milyon para 50 60 milyona burdan 20 30 kilo et alır giderim. Bi mangal yaparım.ET başına 2000 yen :P köşeyim.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...