Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya :(

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bırakamıyorum zaten :( gördümmü AHA! diyorum direk downloads a atlıyorum :( ne kötü bişey ya her 1 download ömrümden bir ömür daha alıyor :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 25 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
60a yakın ne oynadın cidden merak icindeyim

:P bonee oynamisizdir yaw bunla baya oyun :) genelde kore ve 2d oyunlar vs gizli oyunlari oynuyoruz benimki 60 i da geçti baya bi liste var :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
http://www.puzzlepirates.com/

gidince denemem lazım pirate mmosu kesin girmem lazım[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
dayanamadım cafede dl ediyorum :( uf :[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
Tamam güzel bi tavsiyem olsun, yazdayız ya tatile gidersen çok iyi gelicektir.Bodruma git barlara falan takıl..[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...
Mesaj tarihi:
tatile gitcek param yok + çalışıyorum son bahar için kuş adasına gitcez.[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 25 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
eeeeee arkadaşın dostun falan yok mu onlar ne günler için git onlarla takıl...

Hepsi çalışıyo biri japonyaya gitti (gitmek istiyordum onunla ama pasaportum yoktu :( şansa bak)

çıkarttırsaydın keşke burda sıkılıp duruyosun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Gece aradı bilgisayarda vidyo klip izleyemiyormuş.Telefonda anlatcam diye bi tarafım cıktı eheh sonra yapıştırdı ben japonyaya gidiyorum diye.Bastım küfür kapadım suratına... heh[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
eferin:D etmişin küfürü otur şimdi evde.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ya.. japonyaya kaççam ben yeter artık

100 yen 1.300 binlira.

10 ytl 300 kuruşa yapar bize 1000 yen

1 milyar 300 milyona 100.000 yen yapsa

13 milyar a 1 milyon yen yapsa
:hmm:

Yakuzalar peşime düşmez umarım.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
yuh çok pahalıymış. 1 litre şişe suyu 200 yen bu da eder 2.600 Hmm...[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
Başına birşey gelmesinde ne yaparsan yap :)[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
bi ev kirası 90.000 yen bu demek oluyor orda 10 milyar ile 5 6 ay anca yaşarsın :)

100gr et 5000 yen buda yapar sana 50 60 milyon para 50 60 milyona burdan 20 30 kilo et alır giderim. Bi mangal yaparım.ET başına 2000 yen :P köşeyim.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
insanın ülkesi başka oluyo bakın elaleme(japonyaya)biz türkiye nin değerini bilmeyenlere duyurulur yane.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
:>

Ultimayı 20 yıldır oynuyorum :>

Rahat bi 500 e yakın mmorpg vardır.Çoğunun formatı aynı olduğu için toplasan bi 250 tane falan çıkar adam akıllı.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 26 Haziran 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
:>

Ultimayı 20 yıldır oynuyorum :>

Rahat bi 500 e yakın mmorpg vardır.

0_o[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...