Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya of yeter Mmorpg oynamak istemiyorum artık.60 a yakın mmorpg oynadım, Hala oynamaya devam ediyorum.Yeter artık bu ömür törpüsü şey ile zamanımı geçirmek istemiyorum, Derken kafede çalışma off off :( napcam... off kafayı yiyecem ya :( her gün mmorpg sitelerine girdiğimde illa bi oyun a göz atıyorum ve dl etmeye felan çalışıyorum. :( ne kötü bi hastalık bu ya.Siz siz olun uzak durun böyle şeylerden.Gines rekorlarına gircem :( :( hayatınızı çürütüo bu mmolar :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 farklı uğraşlara yönel.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 mesela? Mesela ney ne olabilir? Bi skate bi mmo var hayatımda başka bişey yok :( (edit : imza biraz kötü sözler içermiş) [signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ne biliyim bi sürü şey olabilir.televizyon falan izlemez misin?spor yap basket oyna,maç izle,maç yorumu yap,müzik dinle,konsere git,bi enstruman çalmyı öğren,alış veriş yap .....................böle gitsin işte:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 walla kötü bi durum olsa gerek.. ben de mmo hastasıydım ama sonra kendiliğinden geçtii.. tabi kendimi aileme, derslerime, kız arkıma fln verdim.. o zaman soğudum mmolardan edik: imla[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 25 Haziran 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Erutan, 25 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: mmorpg ne demek bu:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 multiplayer massively online role playing game di en son hatırladııma göre[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 25 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Televizyon izlemem. Sinemaya Gitmem. (Hayalet gemi,Alien versus predator,Budala dedektif afrika ve aman tanrım a gittim başka gitmedim) Bass gitar'a başlicam ama sanmıyorum beni bu bilgisayar dan kurtarsın. Maç izleme : Televizyon izlemiyorum.Full time müzik dinliyorum.Konser yok.Spor kaykay yapıyoruz.Basketten nefret ederim. Başka... of umutsuz vakayım valla :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kız ark.ın fln yok mu?[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fiona, 25 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 25 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: mmorpg ne demek bu:-? Massively multiplayer online role playing games Internet üzerinden oynanan devasa role yapma oyunları[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Desolator, 25 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: kız ark.ın fln yok mu? :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o zaman ayarlamaya çalış abi.. ark.larınla çık dışarı.. arkadaş ortamındaki kızlar dikkatini çeker elbet.. muhabbete gir.. o konuşurken dinle, sen konuş o dinlesin.. bi de elektrik aldın mı.. ne bilgisayar kalııır, ne mmorpg.. güven bana ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tatile git:)gitmesen bile havuza git,buz patenine git kay kay yapıyomuşsun onu yap.gez dolaş arkadaş çevren seni tatmin etmiyo galiba ?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Erutan, 25 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: Desolator, 25 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: kız ark.ın fln yok mu? :( kıza gerek yok ya boşver...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi iyide Bende bi sorun var... Kızın olduğu ortamda pek rahat olamıyorum azıma geleni direk söylediğim için, susuyorum artık böyle cok kız arkadaşımı kaybettim.Iletişim cok zor artık.Kız bişey diyo, 2 3 sn düşünüom ulan şimdi şöyle desem yok yok böyle felan sonra boşver diyorum kafa sallıyorum evet yada hayır diye. :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sen Sezen Aksu nun şarkısını dinlemişsindir müzik dinliosan Oooofff yanmışşıımm beeenn :D:D[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fiona, 25 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: tatile git:)gitmesen bile havuza git,buz patenine git kay kay yapıyomuşsun onu yap.gez dolaş arkadaş çevren seni tatmin etmiyo galiba ? [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fiona, 25 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: tatile git:)gitmesen bile havuza git,buz patenine git kay kay yapıyomuşsun onu yap.gez dolaş arkadaş çevren seni tatmin etmiyo galiba ? 2 senedir denize girmedim girmemde 3.5 senedir havuza girmedim girmemde.Korkuyorum böyle giremiyorum hep tedirgin oluyorum.Tatil, son baharda kuş adasına gitcez.[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: KahnX, 25 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Sen Sezen Aksu nun şarkısını dinlemişsindir müzik dinliosan Oooofff yanmışşıımm beeenn :D:D nerden bildin? cafede full sezen aksu son albümü çalıyoo perişanım şimdi, mutlu oldunmu? Başını yaslaa :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: BonePART, 25 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki: 60a yakın ne oynadın cidden merak icindeyim Ultima online gibi net üzerinden oynanan oyun[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eeeeee arkadaşın dostun falan yok mu onlar ne günler için git onlarla takıl...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fiona, 25 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki: eeeeee arkadaşın dostun falan yok mu onlar ne günler için git onlarla takıl... katılıyorum.. git arkadaşlarınla gez abi.. için, muhabbet edin, geyik yapın ama eve gitme.. dışarda gezin.. paran bitinceye kadar mesela hergün farklı bi arkadaşında kal..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Uo Daoc Ko Planeshift Everquest City of heroes Dransik Gunz Online Graal Online Rubies of eventide Survival project Eternal Lands Runescape Kal online Mu online A tale in desert Chronous Online Astonia Biosfear (lagheim) Blade mistress Conquer Online Daimonin Endless age Era of faith Maple of story Ogre island TLm Priston tale Project entropia RAgnarok Aklıma gelenler...[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fiona, 25 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki: eeeeee arkadaşın dostun falan yok mu onlar ne günler için git onlarla takıl... Hepsi çalışıyo biri japonyaya gitti (gitmek istiyordum onunla ama pasaportum yoktu :( şansa bak)[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 erutan mmorpg ler birakilmazzz :P onlar bizi sardiiiiiii we are mmorpg's slaves....[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar