Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Herkese iyi geceler.Arkadaşlar normalde wow oynuyorum.Kredi kartı numaramı ilk uye olduğumda yazmıstım tamamdı.1 ay free suresi veriyorya iste o süre doldu ve suan tekrar ka ay uyelik istiyorsun diye soruyor ve yeni uyelik istiyor siz bu sorunu nasıl atlattınız?Teşekürler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Para vererek sanirim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Fakat neden ikinci kez 3 aylık ödüyüruz bir kere ödedim bilen biri varsa aydınlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Oyuna girdiğin her ay için 13 € (euro) ödersin girmeyeceğin zamanda gene aynıyerden kapatabilirsin.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull [Bu mesaj slayer77 tarafından 25 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 da ilk basta 3 aylık ödedik ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ilk basta birsey odemedin, box satin aldin sadece.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 orada payment history vardır. orada 3 ay ödemiş gözüküyorsan account support'a mail at. yok ödememiş gözüküyorsan, ben kredi kartının güvenlik kodunu hatalı girdiğimde "tamam kredi kartı güzel" dedi fakat oyun süresini uzatmadı ve history'de ödenmiş gözükmedi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İİlk basşta neden kredi kartı numarası istedi ozaman? İlk basta 1 ay free suresi veriorya alınca o varken arkadada 3 ay yazıodu simdi o bitti arkadaaki uc ay da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İşte 3 aylık box bitti ise her ay para alacak sen onu tekrar 3 aylık hale getirenekadar.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 da uc ay oynamadım ki 1 ay oynadım ama uc aylım ödedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ödeyememişsindir. ödediğinden eminsen account support'a mesaj at.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arkdaşlar sizdede olmnadımı böle sey yardım edin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3 ay free almadın ki başta box la beraber 1 ay free gelir.ilk başta kredi kartı sormasının nedeni de sallayarak key tutturanlar olursa diye[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Tamam sorunu çözdüm simdide su sorun cıktı :D. arkımın kredi kartından aldım tekrardan bu sefer de 2 tane 3 aylık cıktı bunlardan birini kapatmak istiyorum yani 9.ayda bu 3 aylık biticek ve yenisi baslıcak iste ben onu istemioyurm nası kapatıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bilen kimse yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Cancel Subscription var orada, otomatik yenilenmesini kapamak istiyorsan onu kullan. (Cancel Account degil, Cancel Subscription, aman dikkat.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar