Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Herkese iyi geceler.Arkadaşlar normalde wow oynuyorum.Kredi kartı numaramı ilk uye olduğumda yazmıstım tamamdı.1 ay free suresi veriyorya iste o süre doldu ve suan tekrar ka ay uyelik istiyorsun diye soruyor ve yeni uyelik istiyor siz bu sorunu nasıl atlattınız?Teşekürler simdiden.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Para vererek sanirim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Fakat neden ikinci kez 3 aylık ödüyüruz bir kere ödedim bilen biri varsa aydınlatabilir mi ?
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Oyuna girdiğin her ay için 13 € (euro) ödersin girmeyeceğin zamanda gene aynıyerden kapatabilirsin.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull [Bu mesaj slayer77 tarafından 25 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 da ilk basta 3 aylık ödedik ya zaten
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ilk basta birsey odemedin, box satin aldin sadece.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 orada payment history vardır. orada 3 ay ödemiş gözüküyorsan account support'a mail at. yok ödememiş gözüküyorsan, ben kredi kartının güvenlik kodunu hatalı girdiğimde "tamam kredi kartı güzel" dedi fakat oyun süresini uzatmadı ve history'de ödenmiş gözükmedi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İİlk basşta neden kredi kartı numarası istedi ozaman? İlk basta 1 ay free suresi veriorya alınca o varken arkadada 3 ay yazıodu simdi o bitti arkadaaki uc ay da gitti
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İşte 3 aylık box bitti ise her ay para alacak sen onu tekrar 3 aylık hale getirenekadar.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 da uc ay oynamadım ki 1 ay oynadım ama uc aylım ödedim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ödeyememişsindir. ödediğinden eminsen account support'a mesaj at.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arkdaşlar sizdede olmnadımı böle sey yardım edin nolur
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3 ay free almadın ki başta box la beraber 1 ay free gelir.ilk başta kredi kartı sormasının nedeni de sallayarak key tutturanlar olursa diye[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Tamam sorunu çözdüm simdide su sorun cıktı :D. arkımın kredi kartından aldım tekrardan bu sefer de 2 tane 3 aylık cıktı bunlardan birini kapatmak istiyorum yani 9.ayda bu 3 aylık biticek ve yenisi baslıcak iste ben onu istemioyurm nası kapatıcaz
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Cancel Subscription var orada, otomatik yenilenmesini kapamak istiyorsan onu kullan. (Cancel Account degil, Cancel Subscription, aman dikkat.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar