Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese iyi geceler.Arkadaşlar normalde wow oynuyorum.Kredi kartı numaramı ilk uye olduğumda yazmıstım tamamdı.1 ay free suresi veriyorya iste o süre doldu ve suan tekrar ka ay uyelik istiyorsun diye soruyor ve yeni uyelik istiyor siz bu sorunu nasıl atlattınız?Teşekürler simdiden.
Mesaj tarihi:
Oyuna girdiğin her ay için 13 € (euro) ödersin girmeyeceğin zamanda gene aynıyerden kapatabilirsin.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull

[Bu mesaj slayer77 tarafından 25 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orada payment history vardır. orada 3 ay ödemiş gözüküyorsan account support'a mail at. yok ödememiş gözüküyorsan, ben kredi kartının güvenlik kodunu hatalı girdiğimde "tamam kredi kartı güzel" dedi fakat oyun süresini uzatmadı ve history'de ödenmiş gözükmedi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
İİlk basşta neden kredi kartı numarası istedi ozaman? İlk basta 1 ay free suresi veriorya alınca o varken arkadada 3 ay yazıodu simdi o bitti arkadaaki uc ay da gitti
Mesaj tarihi:
İşte 3 aylık box bitti ise her ay para alacak sen onu tekrar 3 aylık hale getirenekadar.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Mesaj tarihi:
3 ay free almadın ki başta box la beraber 1 ay free gelir.ilk başta kredi kartı sormasının nedeni de sallayarak key tutturanlar olursa diye[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Tamam sorunu çözdüm simdide su sorun cıktı :D. arkımın kredi kartından aldım tekrardan bu sefer de 2 tane 3 aylık cıktı bunlardan birini kapatmak istiyorum yani 9.ayda bu 3 aylık biticek ve yenisi baslıcak iste ben onu istemioyurm nası kapatıcaz
  • Yeni Oluştur...