Craven Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 www.mysongbook.com guitar proyu edin ama[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aynı konuyu internet bölümündede açsana sana orada yardım ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 vay urza selam:P istersen sana icqdan yollarım guitar pro yu muhteşem program..harika ötesi..bu program kaçmaz..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 her türlü parçayı bulabilirsin orada.türk bile war.pentagramın çoğu parçası war. flight of the bumblebee bilem war dün pembe panteri indirdim sinsi sinsi çalıp tedirgin tedirgin etrafa bakıyorum biri gelirmiş gibi çalarken hehah[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 cep telefonu içinmi hmm.o zaman midi arşivi olan site gerek.ben gitar için flaan sanmıştım[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kazaadan gp4 full versiyon edin. o .gp3 dosyalarını guitar pro ile .mid'e çevirebiliyosun (export bölümünde). istediğin yerini kesip şarkının çevir midiye. (siemens sanırım telefonun. öyleyse onlar .wav dosyası da alıyo.)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 pc'den 3510i'ye midi aktarımı var mı? yoksa midi upload yapabileceim wap sitesi var mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 t300 den memnun musun almayı düşünüyorumda. said: UrZa, 23 June 2003 21:05 tarihinde demiş ki: yok ericsson T300[hline]Masturbation is self improvement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar