infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 slm uzun zamandır biriktirdiim parayla sonunda hayalim olan v kasa bi amerikan jackson gitar almak istiorum 2 alternatifim var birisi Dave Mustaine in KV2 King V olayı dieri Randy Rhoads RR1 hangisini tavsiye edersiniz tutma kolaylıgı bakımından falan bide bunlarin tremolosuz olanları var. duyduuma göre bu sistemli gitarlarda tellerin kasaya yaptii basınc artiomushbu yuzdende sustain daa yuksek oluomush eger gercekten oyleyse tremolosuz almak daha mantıklı olur gibime gelio acaba dorumu dusunmekteyim yardımlarınıza ihtiyacım var cok saolun simdiden
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 randy rhoads çok sakat ya, V'ler daha iyi bence. tip olarak. tremolo olayı doğru olabilir, o senin kolu ne kadar kullandığına bağlı değişir. sustain'i tabii ki etkiler ama.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Jackson alma ESP al Dave abimizin[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kasa olayını bilmorumda. Tremolosuz alırsan evet sustain artar doğru. Ama tremolo kolu olmaz böyle cav cauv sesler yapamazsın o kolla yapabileceğin muhtemelen akortuda biraz daha kolay kaçar. Tabi kişisel tercih yani :) hangisiyle rahat olcaksan onu al[signature][hline]oh yeaa
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence tam tersi akord u daha zor kaçar :p kola 2 asıldın mı gidiyo zaten hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tremolosuz olunca sustain artiosa gitarda tek parca sustain manyagı olur gitar ama kingV lerin tremolosuzu bi garip oluo RR1T daha mantıklı. amerikaya gidicek ablam o alıp gelicek bi sitede buldum ben paramda yetio buna www.edromanguitars.com die sizinde varsa al burdanda bak diebileceiniz yollarsanız sevinirim
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 normal bi süre çaldıktan sonra akort kaçar o baapta dediydim :) ayrıca iyi floyd rose oldumu zaten kola istediğin kadar asıl bişey olmuyo. ne kadara alıcan o site kazık diyenler vardıda şimdi siteden aramaya üşendimm[signature][hline]oh yeaa
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nası iki kola asıldımı gidiyo ya ? gitmez öyle kaliteli bridge sistemli gitarlarda iki asıldımı hehe bu arada ben rr1 diyorum kesinlikle. diğer konuya gelince tremelo kullanma zevkine - isteğine - kabiliyetine bağlı, birde öyle aşırı sustain farkı olmaz o yüzden floyd rose sistemli gitarı tavsiye ederim sonradan icinde ukte kalmasın..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 26 Haziran 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi o paraya adam gibi prs cutom 24 alırsın bi bak www.prsguitars.com 2.si jackson sl1 al bence hem oturarak hem ayakta daha rahat çalarsın. 3.si hadi olmadı rr al rrler oturarak king v lere göre daha rahat çalınır. sustaini kullanacak mısın floyd rose u kullanacakmısın bunu düşün.jackson rr yi alıp children of bodom gibi kullanacaksan al bence,adam hakkını veriyor aletin mesela.sustain okadar büyük bir olay değil saniyelerce bir notaya basıp bekleyeceksen.[signature][hline]Demon Of The Fall...
infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya akort kacsın kacmasın onemli diil ben sustaindeyim cok fark olmazsa tabiki tremololu alırım daa zevkli bisey 2000$ gibi biseyler olcak biriktirdim kac yıldır yanlısh bisey almak istemiorum
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence paraya kıy ablanla git dene öyle al.helşeki edromandn alcaksanız milyon çeşit var orda,ablan jacksonları gördükten sonra yanına bi prs kapıp gelirse şaşırmam bak şimdiden söyliyim :) prs rulz :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hmm iyi paran varsa kendi seçimin sonuçta. Yani 2000$ alınan bi gitar zaten üzmez bence kimseyi :) hele jacksonsa ehe. bana kalsa mesela amerikan warrior alırdım kişisel tercih :)[signature][hline]oh yeaa
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yeah 2k usd lik gitar alıyosun bari prs falan al, jackson falan ilerde üzer ehe.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev
infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi benim ablam cok kral dave mustaine cidir gecen megadeth e götürdü benide saolsun en önden görelim die 5 saat önceden gittik oturduk gunesin altında ben gidipte esp almasından korkuorum:) hayalim benim v gitarla calmak belki yine para biriktirir bi 5 6 sene sora daa ii ogrenince prs alırım mikael inkinden :) bu RR1 ide tremololudaki sustain tremolosuzdakinden cok farketmio die tremololuyu alcam heralde doru yapiorum dimi kafam iice karisti
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet tremololu alırsan daha az pişman olursun emin ol :) O gitar zaten tek parça eşşek gibi sustain olur o alette. Prs alın diyosunuzda 2000 dolarlık bi jacksonın bi prsten aşşağı kalırı hiç olcağını zannetmiyorum :) hatta olmaz[signature][hline]oh yeaa
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 pişman olucağını hic zannetmiyorum ki hele o tarzda müzik yapıyosan seni götürür bu gitar , artık parayı setup kurmaya yatırırsın ;)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yemişim ibanezi dela yav.biz prs diyoruz sen ne diyorsun.:) japonyada satılan j custom mı ne var ibanez onlar kraldır bi okadar :P valla mustaine evvelden beri jackson kullanırdı şu son yılda esp ye geçti.80-90 lar civarından jackson rr yada king v bulursan kaçırma zaten.ama bence prs için sonradan para biriktirmeye kasma hemen kap i tane.ölünesi gitar :D[signature][hline]Demon Of The Fall...
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Prs diyince aklıma Santana geliyo direk soğuyom o gitarlardan ehhe :)[signature][hline]oh yeaa
infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tmm abi kollu alıom sustainde pek farketmez heralde yeter zaten tek parca amerikan neyse ya insallah vardır edroman de in stock da gosterio ama olmayabilio bazı yerlerde oleydi.
infernal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kalbimi kırdın semih:( alcam jackson görcen ozaman olm bashka bisey demiom
Öne çıkan mesajlar