Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben yanlış mı yapıyorum ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Hayatıma giren kızlara karşı tecrübelerime dayanarak geliştirmiş olduğum Güç Kalkanımın ne şekilde işlediğininden bahsedeceğim size.Sizlere sormak istediğim ise davranış şeklim yanlış mı ? doğrumu ?

Bi kız var hayatımda.

Hayatımda olması veyahut olmaması benim için önemli değil mesaj atmasın aramasın sormasın hiç önemli değil bende aramam sormam sonuna kadar gider böyle biteceksede bu şekilde biter.Dönüp neden böyle olduk neden aramadın sormadın hallerine kesinlikle girmem.Yapıma ters.

Bu hayatımda olan kız 1 hafta önce isyanlardaydı onu 3 gün boyunca ne aramışım ne sormuşum ne mesaj atmışım evet aramadım sormadım mesaj atmadım 3 gün boyunca.Bana mesaj attı ben bu numaradayım aklına gelirde ararsın diye söyledim falan diye.Bende kıvırdım işlerim vardı yeni uyandım 2 gün boyunca uyudum falan diye.

Neyse şimdi gene 2-3 gün oldu aramadım sormadım bana bu tip bir mesaj atmasın gene diye ben ona şöyle bi mesaj attım Aramayan sormayan sensin sonra bana tripli bir mesaj atma.Sen bilirsin.

yazdım yolladım.

Cevap geldi : Ben sana bunu ilk zamanlardada söylemiştim bana ilgi gösterene ben daha fazla ilgi gösteririm.Falan filan fasa fiso.

Şimdi ben bu kızın attığı son mesaja cevap yazmadım yazmamda attığı mesajı sildim telefon numarasını sildim.Bitti benim için.

Bu son attığı mesaja cevap yazıp mevzuyu uzatmalımıydım ? yoksa bu şekilde kestirip atmam hiç cevap yazmamam iyimi oldu ?

Cevap atmayınca kaçmış mı oluyorum ben ?[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

cevap atmayınca bence hiçbişey olmuyosun bence umursamamış olyosun çünkü ben de aynılarını yapıyodum bi arkadaşıma bi ara.aramazdım çağrı falan atardı 3 -4 saat sonra belki..(adnana)bence böyle yaparak iyi yapmışsın çünkü sen bu kzı sevmiyosun ama ona da haksızlık etme tez yoldan ayrıl .daha fazla kırılmasın.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

insan korkmadigi kisiye karsi guc kalkani kullanmaz .

dogru insandan korkmaya gerek olmadigi icin bu guc kalkani ya dogru insanlara rastlamadigin icin devrede ya da guc kalkanin yuzunden dogru insanlar sana nufuz edemeden kalkandan sekip gidiyor olay budur .

guc kalkani saglikli insanin kullanacagi bir sey degildir .

bazi seyleri kendi kendinize guclestiriyorsunuz ona uzuluyorum ben . senin icin arayip sormamasi bir sey ifade etmeyen birisi icin niye kafani bu kadar yoruyorsun ?

su da var madem bir sey ifade etmiyor hayatimda bir kiz var demek ne derece dogru ? bir sey ifade etmiyorsa almazssin hayatina olur biter . ohh mis gibi kafa temiz . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 26 Haziran 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 26 Haziran 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
said:
uzumlukek, 26 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
biraz a$ırıya kacmı$sın gibi ...

ama mutluyum =)

mutlu olman normal çünkü onu sevmiyosun.eğer sevseydin kırılşmış olabileceğini falan düşünürdün.boşuna vakit kaybetme bence.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 26 Haziran 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
insan korkmadigi kisiye karsi guc kalkani kullanmaz .

dogru insandan korkmaya gerek olmadigi icin bu guc kalkani ya dogru insanlara rastlamadigin icin devrede ya da guc kalkanin yuzunden dogru insanlar sana nufuz edemeden kalkandan sekip gidiyor olay budur .

guc kalkani saglikli insanin kullanacagi bir sey degildir .

bazi seyleri kendi kendinize guclestiriyorsunuz ona uzuluyorum ben . senin icin arayip sormamasi bir sey ifade etmeyen birisi icin niye kafani bu kadar yoruyorsun ?

su da var madem bir sey ifade etmiyor hayatimda bir kiz var demek ne derece dogru ? bir sey ifade etmiyorsa almazssin hayatina olur biter . ohh mis gibi kafa temiz .

Kafamı yormuyorum ki işte kestirip atıyorum 2. trip içeren mesajında.

1 gün öncede rahattım 1 gün sonrada rahatım.[signature][hline]bla

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 26 Haziran 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 26 Haziran 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
said:
uzumlukek, 26 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
biraz a$ırıya kacmı$sın gibi ...

ama mutluyum =)

mutlu olman normal çünkü onu sevmiyosun.eğer sevseydin kırılşmış olabileceğini falan düşünürdün.boşuna vakit kaybetme bence.

Haklısın :tup:[signature][hline]bla

Sosyal ağlarda paylaş

said:
uzumlukek, 26 Haziran 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
sırf sevgilim olsun diye cıkmak da ayrı bir mevzu tabii.

bir $eyleri payla$mıyorsanız,birbirinizle zoraki mesajla$ıyorsanız,biribirinizin sesini duymak icin can atmıyorsanız niye birbirinize kız/erkek arkada$ım diye hitap ediyorsunuz anlamıyorum ki...

Sevgilim olsun diye çıkmıyorum.

Sevgilim diyeceğim insan böyle olamaz.

Yukarıda yazmışmıyım sevgilim falan diye ? sadece kız arkadaşım tabirini kullanmışım.

Yeni yüz tanımak istedim, bunalımdaydım belki, belki laf olsun torba dolsun mantığı ile hareket ettim.

E geçti gitti işte onu sevmediğim doğru.

Haklısınız sevmediğim bir insanla neden beraber olayım ki. [Yeni yüz tanımak istedim, bunalımdaydım belki, belki laf olsun torba dolsun mantığı ile hareket ettim][signature][hline]bla

Sosyal ağlarda paylaş

e guzel, her bunalımda olan gitsin birileriyle bikac gun takılsın ondan sonra "bunalımdaydım,mutluyum" desin.

eyvallah, kolay gele; dunya senin etrafında donmuyor,er ya da gec anlarsın.

hatta sanırsam anlatmı$lardı sana;

dur bakiyimm,aylar once "sevgilim beni istemio artık,ühühüh böhöhöhö,napcam ben" diye topic acan sen degil miydin? eöh insanın kalbinin kırılmasının nasıl bir $ey oldugunu bile bile niye diger insanların kalbini kırıyorsun anlamadım ki.

evet,evet senmi$sin

ne diyim ki ben sana?!

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 26 Haziran 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cindy, 26 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Sizi anlamak mumkun degil

Senninde 10 postunun 20 'si anlamamakla ilgili :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 26 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
said:
Cindy, 26 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Sizi anlamak mumkun degil

Senninde 10 postunun 20 'si anlamamakla ilgili :D

Peki o zaman niye 7 mesajim var

Mavi senin ne dusundugun beni ilgilendirmez. ister fake ister degil ben sadece yorumumu yasdim[signature][hline]Cindy
Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın
[b]Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

uzumlukek, her insanın hayatında ilk aşk mevzusu vardır bilirmisin ?

Sen bana burda yanlışsın doğrusun demekten ileri gidemezsin buna ne hakkın var nede gücün var.

Sen bana yanlışsın dedin bende sana ben böyle mutluyum dedim.Ee neden uzatırsın ?

Platformun dışına neden çıkarsın ki ?

Verdiğin konu linki benim için hiç önemli değil geldi geçti bu konu ile arasındaki bağ ise o insanın ilk aşk olmasıydı.

sildim gerilmesin ortam[signature][hline]bla

[Bu mesaj Mavi tarafından 26 Haziran 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk a$k,guzel bir kılıf.

benim dedigim,savundugum sav belli; "kar$ındakini de du$un"

bana verdigin cevap, beni anlamadıgını gosteriyordu ben de olayı ornekle acıklayayım dedim; her neyse olayı ki$iselle$tirmeye hic gerek yok,kimsenin kalbini kırma amacında flan da diilim, bildigin gibi devam et ama biraz da olsa kar$ındakini de du$un.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...