SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: BlaCk_DmC, 19 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Harika bi dizi ya kalite farkı bariz belli oluyo diger salak dizilerle. Yine guzel bi bolumdu bu aksamki +1[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya feriha'nın isminin koyuluşu bu kadar mı güzel anlatılırdı..sultan'ın "bunca yalana yaratılan bir hakikat"idir zarife ve feriha diye dilleniverir...süperdi[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Solcuları kahraman sağcıları cani gibi göstererek saman altından propoganda yapan dizi...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nası gormek istiosan oyle izliosun galiba diziyi[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 +1 silver..bence tarafsız olması zaten başarısının bir nedeni. ayrıca haksızlık etmemek, ucuzlaştırmamak lazım bu kadar büyük oyunculukları..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yok diziye laf etmiş gibi olmayayım ben de bayağı bir izledim senaryo güzel oyuncular iyi hatta ailemin de dönemi çok güzel yansıtmışlar yorumlarına da aşinayım onu da biliyorum ama izlediğim bölümlerde genelde bir taraflılık söz konusuydu...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Doğru değil mi peki?[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bence çok bi propoganda yok ama sanki birazcık gerçekten solcuları daha ii gösteren bi dizi gibi.Ama süper bi dizi...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bence bu diziyi izleyip solcuları iyi gösterdiğini düşünüyosanız onlara sempati duyuyosunuz demektir.(şahsen ben öyle buluyorum) çünkü benim düşüncem solcular da sağcılar da objektif bir biçimde anlatılmış. sağcıları öcü gibi göstermemiş, sağcıları "sağcılar" gibi göstermiştir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çağan ırmak senaryosu. oyuncular ve konu olarakta hoş. haftalardır kaçırmadan izliyorum, gerçekten güzel yapıyorlar. filmde kullanılan müzikler ise tek kelime ile süper.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 acaba darbe geliyor mu? bu sessizlik de ne? derken askeri aracı görmemizle irkildik..ama emin değiliz hala. hancıların sultan gibi canan cansevde kaybedilmiş bir hayat oldu.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Grimwolf, 11 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Solcuları kahraman sağcıları cani gibi göstererek saman altından propoganda yapan dizi... sozluk yerıne buraya yazdın sanırım Bu arada, darbeyi gösterecekler o kesin belli oldu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 darbeyi gösterecekleri kesindi zaten. ayrıca son bölümün 12 eylülü anlatan bir film olması da bekleniyordu asmalı konak gibi ama dizinin 39. bölümü yani haftaya yayınlanacak bölüm bu iddiaları yalanlayacak gibi.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Manti, 12 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: bence bu diziyi izleyip solcuları iyi gösterdiğini düşünüyosanız onlara sempati duyuyosunuz demektir.(şahsen ben öyle buluyorum) çünkü benim düşüncem solcular da sağcılar da objektif bir biçimde anlatılmış. sağcıları öcü gibi göstermemiş, sağcıları "sağcılar" gibi göstermiştir. kesinlikle katılıyorum+1 ki dizi için bağzı solcularda ''devrimcileri hödük gibi göstermiş çağan ırmak'' demiştir. o dönemin kafa yapılarını açıklayan dizidir. sağ-sol çatışmasında ilk silahı çeken ateş eden solcudur,sol örgüt içinde dönen hesaplaşmaları analtması sol propagandamıdır? ki zaten bir insanın sağcı yada solcu olması kişiliğiyle,birikimiyle alakalıdır. sağcılar arasındaki insanların kafa yapılarıyla,solcuların kafa yapıları çok farklı olduğundan davranışlarıda o ölçüde farklıdır. bakış açısıyla alakalı. görmek istediniz gibi görüp,olayları başka yerlere çemek gibi bi niyetniz var sanırım.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ha belki şu söylenebilir. hikayenin kahramanı mehmet'in solcu olması, onun "iyi" yönlerinin (hikayenin kahramanı olmasının getirileri, örneğin babalık, sevgililik, kocalık, evlatlık, konak ahalisinin sevdiği bir kişilik vesıflarıyla sahip olduğu "iyi" yönler) sanki solcu olmasının getirisiymiş gibi algılanmasına yol açabiliyor. oysa ki bunlar mehmet'in insani vasıflarının sonucu. belki hikayede mehmet'in kavga ettiği karşı görüşlü bir gencin de evine konuk olsak onun da insani vasıflarının sonucu olan iyi yönlerini görebileceğiz. oysa biz hikayenin tek tarafını görüyoruz. ama sonuçta önce de söylediğim gibi hikaye solcuları solcular, sağcıları sağcılar gibi göstermiştir. eğer, benim gibi, solcuların iyi olduğunu düşünüyorsanız, bu, kendinizi onlara yakın hissetmenizdendir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caca109 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kesinlikle super zaten butun iii diziler ya da filmler bi olay ustune yazılan ask hıkayesı gıbı degıl mı bu da oyle cok ii bir konu ustune islenen iyi bir ask hikayesi usta oyuncular kesınlıkle ızlenmeye deger bir dizi olmus tebrik ederim nutun emegi gecen herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol ne bu hırs[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Grimwolf, 19 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki: lol ne bu hırs ehuehue..hırs değil ya..çok seviyorum bu diziyi..yani ilk defa bi dizi için saatini tv karşısında bekliyorum sayılır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Manti, 18 Haziran 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ... hikaye solcuları solcular, sağcıları sağcılar gibi göstermiştir. eğer, benim gibi, solcuların iyi olduğunu düşünüyorsanız, bu, kendinizi onlara yakın hissetmenizdendir. aynen[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu kadar siyasi goruslerinizi ortaya koymayın biliyosunuz sonra dusunce sucundan ona gore..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ne düşünce suçu ya?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: pipo_14, 21 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: bu kadar siyasi goruslerinizi ortaya koymayın biliyosunuz sonra dusunce sucundan ona gore.. forum kurallarına aykırı desen anlayacağım da, siyasi görüşü ortaya koymakla düşünce suçunu nasıl bağdaştırdın anlayamadım. "ben sağcıyım!" "ben marksistim!" "ben komünistim!" demek "suç" değil, ha bilmiyorsan öğren, gençsin daha..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 21 Haziran 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İşte yeni gençlik böyle olduğu için belki bu haldeyiz,düşünmekten korkuyorlar,politika yapamıyorlar.düşünme suçu sayılıyor çoğu şey onlar için-belki bende gencim ama en azından düşünüyorum,ütopikte olsa düşünme gerekir-.Ama topici değil birşeyi değil tartışmak isteyen paticikten başka yerde tartışabilir.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: pipo_14, 21 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: bu kadar siyasi goruslerinizi ortaya koymayın biliyosunuz sonra dusunce sucundan ona gore.. traji komik.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bariz sekilde sagcilara olm solcular kahraman dizisi. nasil gormek istemekle alakasi yok. her bolum sagcilar millet vurup kiriyor solcularda yapmayin kardeslerim bizler baris cocuklariyiz diyo:) ne sagciyim ne solcu ama diziyi izleyince okuz gibi ortada.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar