Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iki gündür bir serverda kastığım orc warrior karakterime bir anda bir şeyler oluyor. ve olduğum yerde durmama rağmen başka yerlere gidebiliyorum , ama vendorlar npcler yüklenmiyor tabii ki. mesela dün ben denizdeyken oldu , karaya çıkmama rağmen yavaş yavaş göz göre göre boğuldum. you can't logout now diyor üstüne üstlük , çıldırmak üzereyim. 10-15 dakikada bir olan bir şey bu. benzer bir sorun yaşayan var mı?[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aşırı lagdan oluyor o. bazen banada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 map teki bazi yerlerdede sorunlar olabiliyor yada bazi mob larda. duzeltildimi hatirlamiyorum charge yapincada bug olup oyundan dustugunuz oluyor ama siz dolasiyorsunuz hic bir seye dokunamiyorsunuz hersey out of range oluyor logout edip tekrar girmek gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lagdan oluyor sanırım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hmm charge'den olabilir belki.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bana da oluyor arada sırada. Relog düzeltebilio sadece.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar