dogan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya bu spherede Bi servere Baska bi clientle girmemek için bişiler yapiyorlar onu nası kaldıra bilirim local serverde scp denicem client hatası verioyr Some is ....[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 login.scp yi bul onun altında client secimi var sil o eventi[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 öle bişicik bulamadım arattım gine bulamadım[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 YARDIM EDİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [function playerlogin] src.hearall=0 if !(strmatch('','2.0.3')) src.smg sunucusna sadece client ile girebilirsiniz. src.smg 30 Saniye içinde çıkmanız gerekmektedir. f_disc return 1 endif[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Oldu mu ? scp nin adı login.scp ?[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İİde Login.scp die bişe yok bu yazdıgını login.scp die ekleyemmi ?[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Loginserv= e gırmek ıstedıgın serverın ıpsını yaz tabı 203 ıse[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iice abarrtın Login.cfg yi benim 9 yasındaki kardesim bile biliyor :D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ozaman gırmek ıstedıgın serverın connectorunu yada clıentı adam gıbı ındır[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bapthekenk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Client.exe yi bir hex edit programıyla açın. Dsp diye aratın. Ordaki yazıyı herangi bi şeyle değiştirin(dsp'den [.]'ya kadar - aynı karakter sayısında olcak). Aynı işlemi spheresvr.exe yede yapın. Oraya da clienta yazdığınızı yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 noorigin.scp de olabilir , onların altına bak , ßirde hangi versiyon ile kendi serverına girmeyi deniyorsun ? 3.0.0c yi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar