Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ha yani bu işi "live" kaydı bittiği zaman yapamıyorlar yada kayıtta kesmek mümkün değil tabi 20 tane konserine bizzat gittiysen bilemicem toplam 8 full konser izledım 1 kerede konserlerine gittim..diğerleri tek şarkılık videolar halindeydı.. bu vidyocu amcalar cok basarılı yada konserde seyırcılerle anlasıyorlar..ya ışık hızında propaganda yapıp devam edıyorlar yada propagandayı yapıp seyircileri aynı yere koyuyorlar yayından kesmek için.. komik olmayın yahu.. bi atsam kendımı evden..neyse atıyorum..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ewt su muzik kategorisine sokmama durumunda da haklısınız bence...adamların muzigi hicbirseye benzemiyor sahsimca(bakin zevk ve renk olayi.ben sevmiyorum ama sevenede saygı duyuyorum) sonucta adamlarin kayda deger bisey yaptigi yokki destek olalim.ha bide ustune bu kadar hakaret nefret ettirmeye yetiyor... yarin obur gun bi opeth,dt,bg boole bisey yapsa grubu belki sevmem ama muziklerini sevdigim icin gider elim titreye titreye orjinalini bile alirim.ama is seviye meselesi.boole bir sey yapiyorsa bir insan,zaten muhattap olmak gereksizdir... saygılar...(.....tarihinde degistirilmistir seylerine bakmayin imza deniorum:)) [signature][hline]http://www.uploadyourimages.com/view/473535imza.jpg [Bu mesaj -Drizzt- tarafından 04 Eylül 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Drizzt- tarafından 04 Eylül 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynthar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Böyle söylentilerin hiçbirine inanmıyorum ve soad dinlemeye devam ediyorum eğer soad dinlemek türk düşmanlığıysa evet türk düşmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Söylenti değil bunlar gerçek malesef. Sen sevgili Soad grubunu dinlemeye devam et, hatta konserlerine de git. Tabi eğer orada Türkler'e ettikleri lafları kaldırabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hakkaten yaw birini Soad konserine Türk milli takımı formasıyla yollayalım gerçeği öğrenelim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de dinlerim..soad dinlmek türk düşmanlığı değildir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Şahsi görüşümdür : 1- Yaptığı müziği sokaktan çevirip eline elektro gitar , bass , davul ve mikrofon verdiğin her insanoğlu yapabilir 2- Her albumde ancak 1 tane hit parçaları oluyor bu da şunun gibidir 10.000.000 piyango bileti alırsınız bir tanesine büyük ikramiye tutar . 3- Vokalistin sesi normalin üzerine çıkamaz . Joe Satriani'nin vokalini kendi yaptığı parçaları dinlemeyi tercih ederim ( Dinleyenler bilirler Joe Satriani'yi :) ) 4- Bu herkesin aldığı eğitimle alakalıdır . Benim yetiştirilme tarzımla eğer birisi ülkeme , aileme haksız bir ifade de bulunursa bende elimden geldiğince oradan uzaklaşırım . Bu da onun gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: zynthar, 04 Eylül 2004 12:56 tarihinde demiş ki: Böyle söylentilerin hiçbirine inanmıyorum ve soad dinlemeye devam ediyorum eğer soad dinlemek türk düşmanlığıysa evet türk düşmanıyım ne mutlu sana..ne mutlu türk"düşmanıyım" diyene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tartışma bazı yerlerde gergin ortamlarda sürmüş.. neyse.. ya herifler önyargılı diye biz de önyargılı olmak zorunda mıyız.. türklerin cehaleti bundan kaynaklanıo işte.. böle abuk sabuk nedenlerle ab de sorun olmuştu(çok derdim değil açıkçası ) yani beğeni söz konusu. zevkler ve renkler tartışılmaz .soad'dan nefret eden birinin müziğini dinledikten sonra bu fkre sahip olmasına saygı duyarım ama "türkler ve köpekler giremez" lafları yüzünden "dinlemem ben soad moad" diyenlerin de dinleyenlere karışmaya ve fikirlerini benimsetmeye hakkı yok.. ya sevmek için karşılık beklemek gibi bişi oldu.. alexi demiş bi yerde "kimse kimseyi sevmek zorunda diil" die.. cidden söz konusu müzik isteyen istediini dinler gidin bayhanı tartışın ya(: ayrıca ülkede milliyetçiyim diye geçinen insanlar da ne yaptı veya ne yapar ki türkiye için.. herkes kendi derdinde . umursamayın insanları sevin kadıköye taxime gidin gezin eğlenin![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 soad ve kalite :) sesi güzel diyosan sana Mikael veya Hansi yi dinlemeni öneriyorum(opeth-blind guardian) sonra soad ın karga vokaline övgüler yağdırabilirsiniz gitar desen evet idda ediyorum o heriften 10 kat iyi çalıyorum ben norton ı da tanırım oda o heriften 10 kat iyi çalar 3 tane 5 li akor bilinerek gitarist olunsaydı ohhooo bizim memleketteki akdeniz akşamları gitaristlerinden farkı yok özentilik dışı soad dinleyenlerin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez soad dinlemek ve türk düşmanlığı hmm türk lere küfrettiklerini bile bile soad dinlemek bide onu savunmak çok güzel bakkal sana ana avrat kayıyor sen yüssüzce ondan alış veriş ediyosun geçtim milliyetçiliği gururun yokmu senin evladım ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 malatyalı solist zaten ya tipi görüyosunuz adamda[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: elle_iphe, 04 Eylül 2004 14:45 tarihinde demiş ki: tartışma bazı yerlerde gergin ortamlarda sürmüş.. neyse.. ya herifler önyargılı diye biz de önyargılı olmak zorunda mıyız.. türklerin cehaleti bundan kaynaklanıo işte.. böle abuk sabuk nedenlerle ab de sorun olmuştu(çok derdim değil açıkçası ) yani beğeni söz konusu. zevkler ve renkler tartışılmaz .soad'dan nefret eden birinin müziğini dinledikten sonra bu fkre sahip olmasına saygı duyarım ama "türkler ve köpekler giremez" lafları yüzünden "dinlemem ben soad moad" diyenlerin de dinleyenlere karışmaya ve fikirlerini benimsetmeye hakkı yok.. ya sevmek için karşılık beklemek gibi bişi oldu.. alexi demiş bi yerde "kimse kimseyi sevmek zorunda diil" die.. cidden söz konusu müzik isteyen istediini dinler gidin bayhanı tartışın ya(: ayrıca ülkede milliyetçiyim diye geçinen insanlar da ne yaptı veya ne yapar ki türkiye için.. herkes kendi derdinde . umursamayın insanları sevin kadıköye taxime gidin gezin eğlenin! merak etme sen onların" müziğini" ilk dinlediğimde de böyle düşünüyordum hala böyle düşünüyorum.bir de aralara "yo madafaka" koysalarmış tam olurmuş onların zeka ve kültür seviyelerine iyice uyarmış."çok sıradşıyım sistemden nefret ediyorum süperim mükemmelim hepinizden nefret ediyorum" demekle de şarkı sözü yazılmaz.bende seni opeth ve pain of salvation a havale ediyorum müzikalite görmek istiyorsan...ayrıca onalr abuk subuk 100 senelik siyasi meselelerle uğraşmaktansa "müzik" yapıyorlar...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya sevmemek ayrı şeydir küfredip hakaret etmek farklı şeydir aradaki farkı anlamak istemiyomusunuz?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 belli ki istemiyorlar..yada isteseler de anlayamıyorlar...müziğin derin sanatsal yapısı büyüleyiciliği tarafından kör edilmişler:D[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya arkadaşlar herkes burada saymış,kimi zaman sövmüş...o zaman bir cengaver de Ermeniler hakkında ne düşündüğünü,böyle düşünmesinde neyin etkili oldugunu söylesin?[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ohooo milliyetçilere laf edenler, soad dinlemek Türk düşmanlığıysa Türk düşmanıyım diyenler, iki dakkada saçma sapan bir grup için ülkesini satanlar... aferin devam edin böyle.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: elle_iphe, 04 Eylül 2004 14:45 tarihinde demiş ki: ya herifler önyargılı diye biz de önyargılı olmak zorunda mıyız.. türklerin cehaleti bundan kaynaklanıo işte.. ..soad'dan nefret eden birinin müziğini dinledikten sonra bu fkre sahip olmasına saygı duyarım ama "türkler ve köpekler giremez" lafları yüzünden "dinlemem ben soad moad" diyenlerin de dinleyenlere karışmaya ve fikirlerini benimsetmeye hakkı yok.. ya sevmek için karşılık beklemek gibi bişi oldu.. ayrıca ülkede milliyetçiyim diye geçinen insanlar da ne yaptı veya ne yapar ki türkiye için.. umursamayın insanları sevin kadıköye taxime gidin gezin eğlenin! yani seni köpekten bile aşağı bir konumda gören varlıkları sevmeye devam ediceksin. birşey diyemem. eğer böyle dediklerini biliyorsan bizim davranışlarımız önyargı değildir. tepkidir. eğer onlar bana bu şekilde hitap ederse ben onu umursamadan, hiç tepki göstermeden duramam. insanları umursamayın demişsin, aferin. sen hiç birşeyi umursama. insanları, milletini geç kendini de umursama. öyle bir hayat sür. taksiminde gezmeye devam et. ama malesef taksimde gezerken ben birazcık olsada bu konuları düşünmeden yapamıyorum. bu kadar umursamaz olamıyorum. laf ettiğin milliyetçilerde bu ülke için senden daha çok şey yapmıştır her türlü koşulda diyerek bitiriyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ben soadda dinlerim opethte dinlerim soadın melodileri hoşuma gidiyor türk düşmanı olduklarına dair etrafta gezen dedikodudan başka bişey görmedim ben bana gösterin şu şarkısında türklere küfür ediyorlar diye o zaman size hak vereyim...[signature][hline]Konya Rock Platformu [Bu mesaj EagleEye tarafından 05 Eylül 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Own Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 +1 milliyetçilik değil olay gurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: metboy, 05 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: ohooo milliyetçilere laf edenler, soad dinlemek Türk düşmanlığıysa Türk düşmanıyım diyenler, iki dakkada saçma sapan bir grup için ülkesini satanlar... aferin devam edin böyle. Tamamen Katılıyorum Metboy, Böyle insanlar oldukça söliyebilecek söz bile bulamıyorum.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: metboy, 05 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: ohooo milliyetçilere laf edenler, soad dinlemek Türk düşmanlığıysa Türk düşmanıyım diyenler, iki dakkada saçma sapan bir grup için ülkesini satanlar... aferin devam edin böyle. peki edeyim..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: EagleEye, 05 Eylül 2004 12:00 tarihinde demiş ki: Ben soadda dinlerim opethte dinlerim soadın melodileri hoşuma gidiyor türk düşmanı olduklarına dair etrafta gezen dedikodudan başka bişey görmedim ben bana gösterin şu şarkısında türklere küfür ediyorlar diye o zaman size hak vereyim... 9 sayfadır gösteren çıktımı?..çıkmadı :P çıksada tutumun değişmeyecek benim..ben müzik dinliyorum arkadaşım ooh banane ermeiyse grönlandlıysa lol...[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 konser kayıtlaarında hiç görüntü yok falan filna diyorsun da konser bittikten sonra sahneye bir daha çıkıp yapacakalrını yapıyor olamazlar mı?ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz durup dururken "aha bunlar türk düşmanı" diyeceğini sanmıyorum türkiye'de kimsenin çünkü gereğinden fazla seveni var türkiye'de.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 o dvd leri konser kayıtlarını kim alıyor? türkiyeden o kadar çok müşterileri var ki adamların(ermeni azınlıklar ve bilinçsiz türkler mi diyim artık ne diyim) öyle şeyler için kolay kolay kanıt bırakmazlar. konserde yapıp yapmamaları birşey değiştirmez, adamların ne düşündükleridir mesele.türkler şöyledir böyledir diyo bu herifler, ve bir takım ben kızılayda soad tshirtümle dolaşırım banane ya höeaaa ben müziine bakarım, ya da taksim de beşiktaşta dolaşın(eblek eblek) boş verin böyle şeyleri(ülkeymiş milletmiş peeeh) zihniyetindeki insanlar da gider adamlara para kazandırır, bu türkler de ne kadar salak diye adamlar da hem paranızı yerler, hem de küfrederler. şimdi sizin ermeniymiş soy kırımmış adamlar kendilerine göre haklı napalım beni ilgilendirmio ben müziğine bakarım dediğiniz herifler, 1920 de, çok önce değil yani ülkemize ordularıyla girip(soykırımdan sonra oluyor bu,ki soykırım denilen olay osmanlı hükümetinin kararıyla yapılan birşey ve ermenilerin öldüren türkler değil,kürtler, o yola türkler sürükledi, çünkü türk köylerini yakıyolardı) ülkeyi kuşattılar. böyle bir geçmişten geliyor bu zihniyet, türkiyeyi ele geçirme var hep adamların kafasında, onun ezikliğini yaşıyorlar. ermeni tanıdıklarım var ordan biliyorum.orduya girmek istemiyorlar, söwüyorlar türk vatandaşı gibi kabul görüp orduya alındıkları için. tarih dersi vermicem tabi daha fazla. ama türkiyenin düşmanı fazla, ve böyle gençlik umursamaz, banane ya havası içinde, türkiye aleyhinde şeylere destek verirlerse çok çeker bu ülke daha. ki bu arkadaşların ülkeyi işgal etseler, başka bir milletin bayrağı altında yaşamaya başlasalar pek de umurlarında olacağını sanmıyorum. ondan sonra soad kötüdür düşmandır ws. diyenlere karşı bu grupları savunmasınlar gelip de.madem kim ne sever ona karışılmaz, kim neyi sevmez ona hiç karışılmaz, haklı sebeplerden dolayı üstünüze geliyorlar. ayrıca, soad çok kötü müzik yapıyor, nefret ediyorum hatta duyunca kaçasım geliyor, iğrenç müzik yapan bir çok grup var ewet, ama onlardan bucak bucak kaçmıyorum, neden ? çünkü o gruplar bu salak grup kadar çok sevilip dinlenmiyor, kendi ülkemin insanlarınca üstelik.bu bana göre bastırılmış aykırı olma,marjinal olma isteğinin dışa vurumu olarak ortaya çıkıyor. inatla grubu savunanlar da bunu tatmin ediyorlar bana göre. bu mesajımdan sonra kim ne derse desin bu düşüncelerim değişmez. ondan boşuna bana cevap vermeyin, ya da tartışmaya kasmayın. hiç iplemem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Eylül 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hehe bir an sly-one ın yazdıklarını kendim yazdım sandım. düşündüklerimin ve söylediklerimin aynısını yazmış ne diyim. allahtan hâlâ duyarlı insanlar var aramızda.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 05 Eylül 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar