Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 AsLında konu başLığına tam oLarak ne yazacağımı biLemediğim için en geneL bişey yazdım. Şimdi benim merak ettiğim husus şudur ; Eskiden benim bildiğim bir önceki dünya kupasını kazanan takım ve ev sahibi takım bir sonraki turnuvaya direk oLarak katıLıyordu. Şimdi en son dünya şampiyonu BreziLya değiLmiydi ? Peki o zaman bu adamLar neden grup maçLarı yapıyorLar ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Apex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 98'de fransa şampiyon olmuştu,2002'de adamlar gruptan bile çıkamayınca sanırım fifa bir kural değişikliğine gitmişti bu konuda ancak tam hatırlamıyorum.
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet bende öyle hatırlıyorum.fransa örneginden yola cıkarak son şampiyona direk katılma hakkı kaldırıldı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm daa ii bence 4 yılda neler deişio her sene olan bişi olsa neyse iyi takımsa zaten çıkar yine gruplardan
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet yani 4 yıla neler değişmez ki ; 2002'yi biz alsaydık düşünsene.. Aaa Ersun'la finall3r O_o ehuheu :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaa düşün artık ersun bile kalmadı 4 yılda kac antrenör değişir türkiyede[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Rush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fransanın suçu.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe [Bu mesaj GFB tarafından 23 Haziran 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Nihohahaha hadi afaroz edelm Fransayı:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
hotsauce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 vala benim şimdiden favorim arjantin
wook Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe bu kadar aceleye gerek yok yahu daha takımlar bile kesinleşmedi ama tabiki arjantin favorilerden..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 son şampiyonun turvunaya direk katılmaması kuralı " 4 senede neler değişir" sebebiyle değil , kupa sonrasındaki 4 sene boyunca (kıtasal kupa elemelri hariç) şampiyon takmının rekabet içinde bulunmayışı ve tam olarak turnuvaya hazırlanamaması yüzünden alındı. o sebepten dolayı her izlediğimi "açılış maçı" öncesi süprizler bekledik bve gördük[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Öne çıkan mesajlar