Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupası 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AsLında konu başLığına tam oLarak ne yazacağımı biLemediğim için en geneL bişey yazdım.

Şimdi benim merak ettiğim husus şudur ;

Eskiden benim bildiğim bir önceki dünya kupasını kazanan takım ve ev sahibi takım bir sonraki turnuvaya direk oLarak katıLıyordu. Şimdi en son dünya şampiyonu BreziLya değiLmiydi ? Peki o zaman bu adamLar neden grup maçLarı yapıyorLar ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
98'de fransa şampiyon olmuştu,2002'de adamlar gruptan bile çıkamayınca sanırım fifa bir kural değişikliğine gitmişti bu konuda ancak tam hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
evet bende öyle hatırlıyorum.fransa örneginden yola cıkarak son şampiyona direk katılma hakkı kaldırıldı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Evet yani 4 yıla neler değişmez ki ; 2002'yi biz alsaydık düşünsene.. Aaa Ersun'la finall3r O_o

ehuheu :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
yaa düşün artık ersun bile kalmadı 4 yılda kac antrenör değişir türkiyede[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
hehe bu kadar aceleye gerek yok yahu daha takımlar bile kesinleşmedi ama tabiki arjantin favorilerden..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
son şampiyonun turvunaya direk katılmaması kuralı " 4 senede neler değişir" sebebiyle değil , kupa sonrasındaki 4 sene boyunca (kıtasal kupa elemelri hariç) şampiyon takmının rekabet içinde bulunmayışı ve tam olarak turnuvaya hazırlanamaması yüzünden alındı.

o sebepten dolayı her izlediğimi "açılış maçı" öncesi süprizler bekledik bve gördük[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
  • Yeni Oluştur...