Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 AsLında konu başLığına tam oLarak ne yazacağımı biLemediğim için en geneL bişey yazdım. Şimdi benim merak ettiğim husus şudur ; Eskiden benim bildiğim bir önceki dünya kupasını kazanan takım ve ev sahibi takım bir sonraki turnuvaya direk oLarak katıLıyordu. Şimdi en son dünya şampiyonu BreziLya değiLmiydi ? Peki o zaman bu adamLar neden grup maçLarı yapıyorLar ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 98'de fransa şampiyon olmuştu,2002'de adamlar gruptan bile çıkamayınca sanırım fifa bir kural değişikliğine gitmişti bu konuda ancak tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet bende öyle hatırlıyorum.fransa örneginden yola cıkarak son şampiyona direk katılma hakkı kaldırıldı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm daa ii bence 4 yılda neler deişio her sene olan bişi olsa neyse iyi takımsa zaten çıkar yine gruplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet yani 4 yıla neler değişmez ki ; 2002'yi biz alsaydık düşünsene.. Aaa Ersun'la finall3r O_o ehuheu :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaa düşün artık ersun bile kalmadı 4 yılda kac antrenör değişir türkiyede[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fransanın suçu.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe [Bu mesaj GFB tarafından 23 Haziran 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Nihohahaha hadi afaroz edelm Fransayı:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 vala benim şimdiden favorim arjantin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe bu kadar aceleye gerek yok yahu daha takımlar bile kesinleşmedi ama tabiki arjantin favorilerden..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 son şampiyonun turvunaya direk katılmaması kuralı " 4 senede neler değişir" sebebiyle değil , kupa sonrasındaki 4 sene boyunca (kıtasal kupa elemelri hariç) şampiyon takmının rekabet içinde bulunmayışı ve tam olarak turnuvaya hazırlanamaması yüzünden alındı. o sebepten dolayı her izlediğimi "açılış maçı" öncesi süprizler bekledik bve gördük[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar