Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaslar 10 gun boyunca istediim kadar girebilecem çalısmaktan da kurtuldum ama bedeli agır oldu,ayağımdaki kemikleri baglayan baglarda sorun olustugu için basket maçında ayağımı burktum da ayagım salıya kadar alçıda kalacak,herşey guzel de tek kotuluk dısarı çıkamayacak olmam[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Geçmiş olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Thanks babs bi basket ugruna ayaktan olduk işte[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 En azından bişiyin uğruna..Ehhe ben merdivenden çıkarken kapaklandım da kolum kırıldı..Nasıl kırık bu yaa 1 hafta alçı? benim bilek kırıldı 3 hafta alçıda kaldı..[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kırık değil yaw iki kemigi birbirine baglayan baglarda sorun varmıs,bilek davul gibi şişti[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 23 June 2003 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 O zaman tahminlerime göre mutlaka kan gitmemesi lazım yane dik tut sakın indirme aşağa![hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gecmiş olsun.bacagına cok dikkat et bundan sonra.sakın ciddiye almamazlık etme.8 yıl once aynısı oldu ciddiye almadım.su testisi su yolunda dedim umrumda olmadı ve 4 yıl once bir daha oldu. meniskus ameliyatı oldum.capraz baglarımda yırtıklar vardı.kopsaydı ameliyat sonrası yaklasık 3 ay yatak mahkumiyeti olacaktı.kucuk bir kırık vardı ve bunların hepsi basket oynarken 1 sn de oluverdi.4 yıldır basket oynamıyorum futbol oynamıyorum.uzun sure ayakta kalınca dizim agrıyor.paintball macında 1-2 defa direkten dondum.simdilerde tek yapabildigim spor tenis.o da yasak ama ne yapayım.. yapman gereken bacak kasını guclendirmek.sen benim yaptıgım hatayı yapma dizlerine iyi bak.uyluk kasını guclendir.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 geçmiş olsun yahu biraz daha dikkat edin kendinize ya :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kırılkların iyileşme süreleri büyükleri ile orantılı sanırım parmak alçılarını en fazla 1 hafta tutuolar ama bidefa kolumu kırmışdım 3 hafta bağlı gezdim ama alçısızdı[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 geçmiş olsun kardeş.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bana 1 yılda 3 kere oldu hehe. en son geçen hafta burktum ben de vücut bağışıklık kazandı artık acı hiç dinmio zaten de alçıya gerek kalmıyo şişlik indi hemen şansa.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Benim dizime tekme atmışlardı trs bükülmüşdü 1 yıl felan sürdü ağrısı sızısı çıtlaması[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Sly-One, 23 June 2003 13:44 tarihinde demiş ki: bana 1 yılda 3 kere oldu hehe. en son geçen hafta burktum ben de vücut bağışıklık kazandı artık acı hiç dinmio zaten de alçıya gerek kalmıyo şişlik indi hemen şansa.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Ole de afedersin ben maloz gibi oynamaya devam ettim ulrn tam 20-19 one geçmiştik driplingi yaptım ve orda kaldım,bilek ole bi sismisti ki ayagı ayakkabıdan çıkaramadım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Geçmişler olsun aman aman iyi bakın kendinize[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 nerdehhh dogru durust yuruyemiyom bile[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar