jonq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu kuşlarda nerden cıktı bea :)[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kaya diil de o şapkayı en üste oturtma şeysini annamadım ben ağırlığı tartan yere mi koyucaz?[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 arkadaşlar arada ekliim oyunda bayaa geyikler var bulmuştum göremeyenler için söliim suyu boşaltıp doldurabiliosunuz en iisi bu kardana adamı eritebiliosunuz... bakıcam şimdi tekrar başlıcam..:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardam adamı errittim suyu boşaltmayıda biliyorum şimdi heykel kafası geldi ama şapka kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Suyu bosaltim doldurmak olayi zaten cok kullanisli onun sayesinde geciyorum bolumleri ama o sapkali ahtapot yada kardanadami eritme olaylarini yapamadim.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kuşları kontrol edebiliyormuyuz yoksa kafalarına görei konuyorlar dürtüyorum alttan gidip kafalarına göre takılıyolar hehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ahtapota tıklayınca biraz hafifliyip geri ağırlaşıyo[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: EagleEye, 13 Şubat 2003 19:58 tarihinde demiş ki: kuşları kontrol edebiliyormuyuz yoksa kafalarına görei konuyorlar dürtüyorum alttan gidip kafalarına göre takılıyolar hehe[hline] hehe tam denge olcak konuyor bozuyor, bir cifte dussede alıp vursam sunları :P[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yok kuslar kendi kafalarina gore takiliyolar yanliz ufak denge sorunlarin varsa durt oteki tarafa gitsinler yeni esya dusene kdr sonra birak kafalarina gore takilsinlar :D Bu arada oyun iice kendini asti heykel kafasi fln dusuyo :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kimse koca heykel kafaya gelmedimi ya beyaz sakallı makallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 valla koymasalar daha iyiymiş[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 geldi de ben o şapkayaı takamadım bi yere[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ya bu ahtapotu kovaya tikamiyomuyuz acep isleri bozuyor bide kardanadam eridi ama kafasi kaldi o hepten erimicek mi acaba su koca kafa heykel geldikten sonra bos cengel kalmadi takildim iice[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardan adamı eritin, şapkasını tepedeki daireye takın, sonra heykelle beraber iyi bi denge sağlayıp süreyi, doldurursanız bitiyo oyun, alkış sesleri geliyo site çok başarılı, kendi flash bilgimden utandım bu siteyi görünce[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hah işte sorun orda zaten onu takıcak yer bitio[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Oyalayıcı güzel oyun.[hline]Eski forum nicki: Cristian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 aha oldu o tartı ibresinin olduğu yere konuyomuş şapka[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: KHaRoN, 13 Şubat 2003 20:07 tarihinde demiş ki: Ya bu ahtapotu kovaya tikamiyomuyuz acep isleri bozuyor bide kardanadam eridi ama kafasi kaldi o hepten erimicek mi acaba su koca kafa heykel geldikten sonra bos cengel kalmadi takildim iice[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall kafa tamamen eriyo kayanın üstünde tutarsan.. bi tek şapka kalıo onu da en üstteki o denge sayacına takıosun ama yine de boş yer kalmıo ben de delircem başka bi şeyleri daha birleştirmemiz gerekio ama bulamıorum...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bi dk. boş çengel varmış.. hmn denge saalayıp ne gelceeni sölicem size..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hehehehe İşte BEnnnnn Benn buyum :D takıldığınız yerde bana sorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 şapka şey gibi kaldı elimde ya[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 boş yere gerek yok başka zaten bu arada o taş göktaşı suya girince soğuyo ama dışarda ısı flm verio[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler benim suyumun içine ben farketmeden bi şey girmiş... b.k a benzio bu kuşun[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kuşları kullanın çok yardımcı oluyorlar şapkayı en üste saniyenin döndüğü yere takın üstüne koyun olay bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sapkayi en tepedeki terazinin kafasina takin artik bitirdim sayilir da tam denge olucak kusun teki ben sıkıldım gidiom dio bizim hacinin sakali suya deyince haydiii bastan[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Denge Oyunu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 boş yere gerek yok başka zaten bu arada o taş göktaşı suya girince soğuyo ama dışarda ısı flm verio[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler benim suyumun içine ben farketmeden bi şey girmiş... b.k a benzio bu kuşun[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kuşları kullanın çok yardımcı oluyorlar şapkayı en üste saniyenin döndüğü yere takın üstüne koyun olay bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sapkayi en tepedeki terazinin kafasina takin artik bitirdim sayilir da tam denge olucak kusun teki ben sıkıldım gidiom dio bizim hacinin sakali suya deyince haydiii bastan[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar