Raidon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yeni acilan charlarin baslangic yerini nereden deistiriyoruz runuo da scripts/account/acconuhandles den deiştiriyorum young açılan vede skil seçmeden auto skill seçilen charlar havende veya baska yerde doğuyorlar yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liliam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 spheretableste sehirler var minoc britain lfaan ayazar onun altındada kordinatları var.Onları istediin kordinatla deistir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raidon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dostum sphere deil ben runuo yu soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 AccountHandler.cs burayı bir dene.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar