Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultimada takılma..

Seperate

Öne çıkan mesajlar

bir serverda oynuyorum ancak koşarken özellikle iki ilerleyip ufak 1 takılma yapıyor,bağlantım adsl 256 aynı bağlantısı olan arkadaşımla koşarken 2-3 takılmada yanımdan geçip ekrandan kayboluyor,yni bariz bir lag var veya makinayla ilgili birşey.Spyware,virüs taraması yaptım 3 programla,gereksiz herşeyi sildim,scandisk yaptm,UOyu sildim tekrar yükledim ama geçmedi sizce nedeni nedir?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

hangı serverd eoynuyorsun yurt dişi ıse adsl pinglerı okadar eyı deıl 270 falan yurt içi ise serverden ola bılır olmasa ayarldan sesı falan kapa macro harıc dıerleırn tum ozelıkleırnı kapa + olarak adsl ın yurt dişinda bi şansı yok oynamak ıcın saden onlıen game yapacaksan cable alman gerek adsl downlaod ıcın :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende de aynı problem var oyundaki diğer insanlar sürekli bilgisayarın kötü diyo ama bence değil 512 ram var (gerçi pentiumIII ama)ve hiçbir programı çalıştırmıyorum oyun oynarken...
eğer bi çözüm bulursanız, bende öğrenmek isterim.
said:
Seperate, 24 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
yurtdışı evet ama benimle oynayan arkadaş aynı istanbuldayız aynı adsl ama daha ii onun anlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...