Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

500-600 milyona kadar telefonlar


Venator

Öne çıkan mesajlar

Yeni telefon almayı dusunuyorum yalnız butcesel sorunlardan dolayı ust limit olarak 500-600 milyon belirledim. Simdi ustte acılan konuya baktım okudum biraz, soylenen telefonların cogu butcemi zorlayacak sekilde.

Aslında aradıgım cok buyuk olmayan ama nispeten ekranı genis olan, mp3 calabilen tercihen bluetooth'u olan bi telefon, fotograf cekme ozelligi iyi olursa ve/veya fazladan disk alanı varsa bunlar da iyi birer artı. Hani mumkunse msn vs yuklenebiliyo olsun diyecem de eheh bunların hepsi birden zor gibi =)

K700i dusunuyorum da Zaugna mpx200 tavsiye etti, eheh aslında ikisi de degisik ozelliklerinden dolayı cok hosuma gitti (mpx'in bluetooth'u olmaması bi eksi ama). Simdi fiyat aralıgı olarak k700 ayarında bi telefon, ya da mpx200'un bluetoothlu versiyonu gibi bi telefon biliyosanız neler tavsiye ederlersiniz?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet simdi saatler suren arastırmam sonra iki (hadi diyelim uc) modele indirmis durumdayım.

Motorola v635 ile Nokia 6230 arasında kararsız kaldım, tavsiyeleriniz nelerdir. Bi de motorola e398 olabilir ama onun yerine 6230 daha iyi gorundu bana. Lutfen sadece nokia iyidir iyidir demeyin eheh iyi oldugunu ben de biliyorum kac yıllık nokia kullanıcısıyım ama v635 icin yabancı sitelerde baya iyi yorumlar okudum ve acıkcası dıs gorunuse de hasta oldum =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki 6230.bende var hiç bi sorunu yok çok memnunum.ki ben 850ye fln almıştım şimdi 580.fiyat performans olarak çok çok iyi zaten.bu boyuttaki en iyi telefon ayrıca[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 26 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
6630 al derim fiyatı 550 575 civarı ztn.. güzel bi telefon hızlı bi menüye sahip ztn.. arkımda var çok memnun bende düşünüyorum almayı..
[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...