Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox da şu eklenti var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sana söyleyim hangisini soruyorsun ?[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:

Mavi taktığın şeye bak :) dur ben sana anlatıyım

Bak bu ; 1000 msj atanlarda çıkıyor :-P

bu ; 5000 msj atanda çıkıor

buda ; buda 10000 msj atanda çıkıyor.

Böyleydi, zanledersem, herhalde, galiba, sanırım

Sen kafana takma sen sor ben sana sölerim tmmı :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

Mesaj tarihi:
arkadaşın bahsettiği iedeki gibi üzerine gelince çıkması sanırım, tamam madalya basit bir şey ama bazen gerekli oluyor, galeride hepsine sağ tıklaydı, özelliklerdi kasıyor. o tür bir şey arıyor sanırım arkadaş ( ve ben )[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Bonecrusher 'a sorun o bulur :D
Bonecrusher=paticik arama ve bulma sistem müdürü :D[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 25 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
bişi daha keşfettim yanlışlıkla. linklere orta tuşla basarsanız sekme olarak açıyor iyi oldu bu :D

ben firefoxa onun için geçtim zaten lol[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
eklentilik olay deil bence o.
pop up engelleme muhabbetinden olabilir. yada ne bilim bişilerden koriim derken ordan kısıo olabilir.
bi eksiklik deilde bi ayarı olabilir du bi inceliiim.
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 25 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
bişi daha keşfettim yanlışlıkla. linklere orta tuşla basarsanız sekme olarak açıyor iyi oldu bu :D
Valla şimdi öğrendim. Hep sağ tık>new tab yapardım. Ne güzelmiş bu be :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...