McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya hani mesela paticikde de var. madalyaların üzerine mouseyi getirince yazıyo ya 5000 mesaj üzeri bilmemne bla bla diye firefox da çıkmıyo o. eklenti var onunla ilgili.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet bende onu arıyorum.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben sana söyleyim hangisini soruyorsun ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: McFrenzy, 25 Haziran 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ya hani mesela paticikde de var. madalyaların üzerine mouseyi getirince yazıyo ya 5000 mesaj üzeri bilmemne bla bla diye firefox da çıkmıyo o. eklenti var onunla ilgili. [signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mavi taktığın şeye bak :) dur ben sana anlatıyım Bak bu ; 1000 msj atanlarda çıkıyor :-P bu ; 5000 msj atanda çıkıor buda ; buda 10000 msj atanda çıkıyor. Böyleydi, zanledersem, herhalde, galiba, sanırım Sen kafana takma sen sor ben sana sölerim tmmı :D[signature][hline]zagG!!Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Zagg hocam tşk ederim ama diğer sitelerde de böyle göremiyoruz o küçük yazıları. sen firefox kullanarak mı görüyorsun bunları ? eğer öyle ise versiyon kaç ve hangi eklentilerin kurulu ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 şöyle oluyor[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancakelvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerimkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tşkler fastreload.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 arkadaşın bahsettiği iedeki gibi üzerine gelince çıkması sanırım, tamam madalya basit bir şey ama bazen gerekli oluyor, galeride hepsine sağ tıklaydı, özelliklerdi kasıyor. o tür bir şey arıyor sanırım arkadaş ( ve ben )[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 fastreload sağol bunu biliyoruz da böyle kim uğraşır bi saat tıkla şe et. ie deki gibi otomatik gelme olayı yok mu[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bulursanız buraya bi "Aha buldum" çekin, ben de istiyorum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bonecrusher 'a sorun o bulur :D Bonecrusher=paticik arama ve bulma sistem müdürü :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bişi daha keşfettim yanlışlıkla. linklere orta tuşla basarsanız sekme olarak açıyor iyi oldu bu :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Lan yeni mi öğreniyon onu lol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 şunun şurasında kaç günlük kullanıcıyız sanki :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: McFrenzy, 25 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki: bişi daha keşfettim yanlışlıkla. linklere orta tuşla basarsanız sekme olarak açıyor iyi oldu bu :D ben firefoxa onun için geçtim zaten lol[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 koca paticik aleminde bilen yok mu bu eklentiyi =P up![signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eklentilik olay deil bence o. pop up engelleme muhabbetinden olabilir. yada ne bilim bişilerden koriim derken ordan kısıo olabilir. bi eksiklik deilde bi ayarı olabilir du bi inceliiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: McFrenzy, 25 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki: bişi daha keşfettim yanlışlıkla. linklere orta tuşla basarsanız sekme olarak açıyor iyi oldu bu :D Valla şimdi öğrendim. Hep sağ tık>new tab yapardım. Ne güzelmiş bu be :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben opera kullanıom. operada da yok bu eklenti-özellik ya da herneyse.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar