KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Topicteki gibi Tatilyanın giriş ücreti nedir bilen varsa yazabilirmi sitesinde bahsetmiyor zaten iş bankasına olan borcu ile uğraşmaktan siteyemi bakıcak adam :D neyse Varmı bilen ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en son 20 YTL'di[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 20 25 bişidir bence[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 oha tatilya diye bi yer olduğu kafamdan TAMAMEN silinmişti 20 saniye öncesine kadar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en son 1 milyondu :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya tatilya 'da çok eğleniyodum küçükken,yine eğlenirim gidersem de hep upuzuun kuyruklar oluyo ya neden anlamıyorum.belki de haftasonu gidiyodum ondandır.o kuyruklar işte çok sıkıcıydı[signature][hline]la petite ezique
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tatilyanın 2 block arkasına oturuon giden pati varsa yanına gerlm cok yakın :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P [Bu mesaj hellspe tarafından 24 Haziran 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 haftaiçi gitceksin.. bi de bayram seyran olmayacak çok kısa kuyruklar oluyor (hatta olmuyor) tek gidişte 8 kez alabora 9 kez tren 5 kez o kanolaya falan filan binmiştim baya saymıştım hepsini[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Teşekkür ederim . Bir tek servis bilgisi kaldı önceden buralardan kalkıyordu simdi yok nasıl ulaşırım ona bakıcaz artık saolun .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bide pazartesi gitme bakım için kapalı oluyomuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 buda yardımcı olur umarım http://www.tatilya.com/turkce/ulasim2/[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
PBQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eğer doğumgünün yakın zamanda ise bekle nüfus cüzdanınla git :) tatilyayı bir tek bu yüzden seviyorum. Not: İtina ile nufus cuzdanı basılır :P [signature][hline]İnsan gibi sevemedikten sonra insan olmuşum ne önemi var... Polar Bear [Bu mesaj PBQ tarafından 24 Haziran 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :D Pazar gidecektik kız arkımın doğum günü kimlikte yarın yazıyor o yüzden yarın gidicez :-P niye bosuna para verelimki 20 miliyon ama birşeyden korkuom kalkmıs olabilirmi el fln değiştirdi tatilya ama calısma planın değişiceğini sanmıyorum adamların amacları borclarına karsılık mal varlığı iş bankasının eğlence ile ne alakası olur :) ulaşım icin link veren ark teşekkür ederim orda bana uyan yer yok[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 konuyla alakasız ama bu türkçe karakter sorunu neden oluyor, devlet sitelerinde, böyle resmi kuruluşların sitelerinde bile buna rastlıyorum hadi free serverlar olsa neyse diycem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kaçak girişi tercih ederim ama 25milyon sanıırm :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Nasıl kacak giriş yani anlamadım ? Üretli giriş 5 ünite 15 10 ünüte 20 milyonmuş[signature][hline]}He}------>: koca dragone kestım mınnacık yılana öldıum }He}------>: lama da gıttı pff (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->¤.|.¤KaMoNJuK©¤.|.¤<-.¸¸.·`¯´·.¸¸.·`¯)[ 7/24 online]ESMA'ÜL-HÜSNA: *yarılır*
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Haziran 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Nasıl kacak giriş yani anlamadım ? Üretli giriş 5 ünite 15 10 ünüte 20 milyonmuş Damdan iniyorlar casus gibi.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet hatta gökhan özen'de nasıl gireceğimizi klibinde göstermişti lol[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gittik bugün tam düşündüğüm gibi işbankası olaya eli atmış ve tatilya mafolmuş sınırsız giriş olayı kalkmış doğum günü olayı sadece bir üniteyi kullanmak icin kredi verilar . 10 ünite 20 milyon 5 ünite 15 milyon böyle bir rezalet giriyorsun heyecanın tadı damahında kalıyor eğleniyorsun ama cıvığı cıkmıyor özgürce hadi suna bidaha fln olmuyor düşünerek biniyorsun cok uyuz oldum tren su kayağı vs lerdeki foto çekme olayları kalkmış icerdeki kalabalık 10 kişiyi bulmuyor aslında bir pati olayı düzenlene bilir gidip fet etmek gibi anca bu yapılır cok güzel olacağını düşünüyorum Böyle bişi düzenliyelim Bence anca o işe yarar artık tatilya 20 kişi alabora fln :D trende kopmalar bağırmalar cok güzel oluyor kalabalık olmadığı için heryerde sesin duyuluyor .[signature][hline]}He}------>: koca dragone kestım mınnacık yılana öldıum }He}------>: lama da gıttı pff (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->¤.|.¤KaMoNJuK©¤.|.¤<-.¸¸.·`¯´·.¸¸.·`¯)[ 7/24 online]ESMA'ÜL-HÜSNA: *yarılır*
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: 555, 24 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki: ya tatilya 'da çok eğleniyodum küçükken,yine eğlenirim gidersem de hep upuzuun kuyruklar oluyo ya neden anlamıyorum.belki de haftasonu gidiyodum ondandır.o kuyruklar işte çok sıkıcıydı Sen ona kuyruk diyorsan ooohhooo. Fransada Disneyland a space mountain a bir kere binebilmek icin 1.5 saat beklemistik sonra 35 saniye surmustu :) Gerci oyle bir adrenalinden sonra hayalkirikligi fln yasanmadi tabi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 5-6 sene önce 20 milyondu. tatilya'nın web sitesinde yazması lazım. bir bak istersen.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ahaha tatilya ile aramda 5 dklık yok var yürüyerek birde e-5 :) hayatımda 6 kez gittim. Artık bayıyor zaten kapanacak yakında mobilya şehri ve ya kapalı bir komplesk düşünüyorlarmış
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ... (Yanlış yere mesaj atmışım, pardon...) [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 26 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: orc_lord, 26 Haziran 2005 02:05 tarihinde demiş ki: 5-6 sene önce 20 milyondu. tatilya'nın web sitesinde yazması lazım. bir bak istersen. sene mi ay mı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: homoid, 26 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Sen ona kuyruk diyorsan ooohhooo. Fransada Disneyland a space mountain a bir kere binebilmek icin 1.5 saat beklemistik sonra 35 saniye surmustu :) Gerci oyle bir adrenalinden sonra hayalkirikligi fln yasanmadi tabi o devasa kuyruga ragmen 2 gun once bindim, suferdi :) 3.5 saat sonrasina randevu verdi bi de lol disneyland kuyrugu gibisi yok, hele bir de okullar kapanmissa ortam full cekiyor ondan sonra bekle babam bekle.
Öne çıkan mesajlar