Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilyanın giriş ücreti .!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Topicteki gibi Tatilyanın giriş ücreti nedir bilen varsa yazabilirmi sitesinde bahsetmiyor zaten iş bankasına olan borcu ile uğraşmaktan siteyemi bakıcak adam :D neyse Varmı bilen ?[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
en son 20 YTL'di[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz
Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P
Mesaj tarihi:
en son 1 milyondu :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
ya tatilya 'da çok eğleniyodum küçükken,yine eğlenirim gidersem de hep upuzuun kuyruklar oluyo ya neden anlamıyorum.belki de haftasonu gidiyodum ondandır.o kuyruklar işte çok sıkıcıydı[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
tatilyanın 2 block arkasına oturuon giden pati varsa yanına gerlm cok yakın :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz
Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P

[Bu mesaj hellspe tarafından 24 Haziran 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haftaiçi gitceksin.. bi de bayram seyran olmayacak çok kısa kuyruklar oluyor (hatta olmuyor) tek gidişte 8 kez alabora 9 kez tren 5 kez o kanolaya falan filan binmiştim baya saymıştım hepsini[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim . Bir tek servis bilgisi kaldı önceden buralardan kalkıyordu simdi yok nasıl ulaşırım ona bakıcaz artık saolun .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

Mesaj tarihi:
Eğer doğumgünün yakın zamanda ise bekle nüfus cüzdanınla git :) tatilyayı bir tek bu yüzden seviyorum.
Not: İtina ile nufus cuzdanı basılır :P [signature][hline]İnsan gibi sevemedikten sonra insan olmuşum ne önemi var...
Polar Bear

[Bu mesaj PBQ tarafından 24 Haziran 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D Pazar gidecektik kız arkımın doğum günü kimlikte yarın yazıyor o yüzden yarın gidicez :-P niye bosuna para verelimki 20 miliyon ama birşeyden korkuom kalkmıs olabilirmi el fln değiştirdi tatilya ama calısma planın değişiceğini sanmıyorum adamların amacları borclarına karsılık mal varlığı iş bankasının eğlence ile ne alakası olur :) ulaşım icin link veren ark teşekkür ederim orda bana uyan yer yok[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

Mesaj tarihi:
konuyla alakasız ama bu türkçe karakter sorunu neden oluyor, devlet sitelerinde, böyle resmi kuruluşların sitelerinde bile buna rastlıyorum
hadi free serverlar olsa neyse diycem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Nasıl kacak giriş yani anlamadım ? Üretli giriş 5 ünite 15 10 ünüte 20 milyonmuş[signature][hline]}He}------>:
koca dragone kestım mınnacık yılana öldıum
}He}------>:
lama da gıttı pff
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->¤.|.¤KaMoNJuK©¤.|.¤<-.¸¸.·`¯´·.¸¸.·`¯)[ 7/24 online]ESMA'ÜL-HÜSNA: *yarılır*
Mesaj tarihi:
Gittik bugün tam düşündüğüm gibi işbankası olaya eli atmış ve tatilya mafolmuş sınırsız giriş olayı kalkmış doğum günü olayı sadece bir üniteyi kullanmak icin kredi verilar . 10 ünite 20 milyon 5 ünite 15 milyon böyle bir rezalet giriyorsun heyecanın tadı damahında kalıyor eğleniyorsun ama cıvığı cıkmıyor özgürce hadi suna bidaha fln olmuyor düşünerek biniyorsun cok uyuz oldum tren su kayağı vs lerdeki foto çekme olayları kalkmış icerdeki kalabalık 10 kişiyi bulmuyor aslında bir pati olayı düzenlene bilir gidip fet etmek gibi anca bu yapılır cok güzel olacağını düşünüyorum Böyle bişi düzenliyelim Bence anca o işe yarar artık tatilya 20 kişi alabora fln :D trende kopmalar bağırmalar cok güzel oluyor kalabalık olmadığı için heryerde sesin duyuluyor .[signature][hline]}He}------>:
koca dragone kestım mınnacık yılana öldıum
}He}------>:
lama da gıttı pff
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->¤.|.¤KaMoNJuK©¤.|.¤<-.¸¸.·`¯´·.¸¸.·`¯)[ 7/24 online]ESMA'ÜL-HÜSNA: *yarılır*
Mesaj tarihi:
said:
555, 24 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
ya tatilya 'da çok eğleniyodum küçükken,yine eğlenirim gidersem de hep upuzuun kuyruklar oluyo ya neden anlamıyorum.belki de haftasonu gidiyodum ondandır.o kuyruklar işte çok sıkıcıydı

Sen ona kuyruk diyorsan ooohhooo.
Fransada Disneyland a space mountain a bir kere binebilmek icin 1.5 saat beklemistik sonra 35 saniye surmustu :)

Gerci oyle bir adrenalinden sonra hayalkirikligi fln yasanmadi tabi
Mesaj tarihi:
ahaha tatilya ile aramda 5 dklık yok var yürüyerek birde e-5 :) hayatımda 6 kez gittim.

Artık bayıyor zaten kapanacak yakında mobilya şehri ve ya kapalı bir komplesk düşünüyorlarmış
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 26 Haziran 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
5-6 sene önce 20 milyondu. tatilya'nın web sitesinde yazması lazım. bir bak istersen.

sene mi ay mı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
homoid, 26 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Sen ona kuyruk diyorsan ooohhooo.
Fransada Disneyland a space mountain a bir kere binebilmek icin 1.5 saat beklemistik sonra 35 saniye surmustu :)

Gerci oyle bir adrenalinden sonra hayalkirikligi fln yasanmadi tabi

o devasa kuyruga ragmen 2 gun once bindim, suferdi :) 3.5 saat sonrasina randevu verdi bi de lol

disneyland kuyrugu gibisi yok, hele bir de okullar kapanmissa ortam full cekiyor ondan sonra bekle babam bekle.
  • Yeni Oluştur...