Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 TRT tarla, orta hasarlı bina ve uzun dalga vericisi satarak bütçesini rahatlatmaya çalışacak. TRT Genel Müdürlüğü'nün etkinliğinin kalmadığını düşündüğü 13 gayrimenkulünü ihale yoluyla satacağı öğrenildi. TRT'nin gayrimenkulleriyle ilgili ihale 7 Temmuz'da Ankara'daki Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek. TRT'nin satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında aralarında "radyo günleri"in unutulmazlarından uzun dalga istasyonlarının da bulunduğu Ankara'daki 6 radyo istasyonu, 2 tarla, İstanbul, Antalya, Adana'da birer arsa, Van'da bir arsa ve 3 katlı bina, Bolu'da 4 katlı bina bulunuyor. Bolu'daki binanın 1999 depreminde orta hasarlı hale geldiği belirtildi. DEMİRÖZ TOPARLAMAYA ÇALIŞIYOR TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz, kurumun içinde bulunduğu mali krizi geçmiş aylarda yaptığı açıklamalarla kamuoyuna duyururken, söz konusu gayrimenkullerin satışının gündeme geleceğini belirtmişti. Demiröz, "TRT'nin enerji payı geliri dahi, personel giderini karşılayamayacak duruma gelmiştir. Bu nedenle kurumun elindeki arsa ve araziler ile lojmanları satıyoruz" sözleriyle işaret etmişti. Demiröz, TRT'nin gelir gider tablosunu ise "Mayıs maaşları ödeniyor ama haziranı ödeyip ödeyemeyeceğimiz şüpheli" ifadeleriyle dile getirmişti. (MİLLİYET)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 karsilamaz tabii. tam hatirlamiyorum ama 10k civari adam calisiyor orda . oyle abuk bir rakam . televizyon mu fabrika mi belli degil .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Umarım mali krizi çabuk atlatırlar! Türkiye'nin televizyonu sonuçta![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Halkın ilgisini çekmeyen hesapta etik programlar yayınlıyorlar, rayting yapamıyorlar. E sonuç.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 trt programları tüm özel televizyonlarınkinden daha kaliteli ve seviyelidir. fakat bizim halkımız o seviyeyi kaldırmıyor. ayrıca batmasının sebebi az geliri olması değil, gelir gider dengesizliği. özellikle de personel sayısından kaynaklanan dengesizlik.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Halkımız kaldıramıyor değil de, sıkıcı desek? Her zaman herkes için Trt'denöncelikli bir kanal var. Etik olucaz diye boku çıkmasa gayet kaliteli işler yapabilirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çok feci filmler veriyolar kilit saatlerde.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesela Nicole kidman verdiydi eheh...[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 satacak da nereye kadar satacak böyle ? yazık diyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 TRT eskiden böyle değildi :( gerçi trt'nin 8 kanalı var sanırım, toplam 10k'dan fazla kişi çalışıyo diye duymuştum bende.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar