Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Siz söleyin bende çok var da bakalım neler çıkacak.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1- DM'lere eziq eziq hadi be bana bi kıyak geçde şu kapının kilidini aç gibi şeyler dememeli[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 [Bu mesaj Ripper tarafından 18 June 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Her zaman kıllık yapabilecek bir Dm e karşı dikkatli olmalı. Oyunu bölecek herşey den kaçınmalı, yapabiliyosa hiç cıvıtmamalı. En önemlisi RP yapması Power playcı olup savaş sonunda kaç xp kaç xp diye sormamalı, başka playerlar la kavga etmemeli.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :-)[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Höt dedin mi oturmalı :-)[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Herşeyi DM den beklememeli. DM i hikaye anlatıcı gibi değil bir çeşit hakem olarak görmeli.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Dme kıl olmalı hep terse gitmeye çalısmalı sonra da babayı almalı:D Kesinlikle cıvımamalı,dm e yardımcı olmalı,çok fazloa dme isyan etmemel,i dm kıl olmadıkça ki genellikle de dm ler kıl olurlar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 DM'e karşı çıkmamalı çıkanları uyarmalı:)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kucuklerini sevmeli buyuklerini saymalı:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Khirsah, 18 June 2003 19:22 tarihinde demiş ki: Kucuklerini sevmeli buyuklerini saymalı:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 her şarta uyum sağlamalı. DMle kural tartışmamalı. "eywallah hoca. sen öyle diyosan öyle olsun" diyebilmeli. ancak yeri gelince de DM'in kural abuse'unu ona karşı zekice kullanmalı.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Grudge, 18 June 2003 20:04 tarihinde demiş ki: her şarta uyum sağlamalı. DMle kural tartışmamalı. "eywallah hoca. sen öyle diyosan öyle olsun" diyebilmeli. ancak yeri gelince de DM'in kural abuse'unu ona karşı zekice kullanmalı.[hline]Pain is weakness leaving your body... budur[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 DM in saatlerce dusunup tasarladigi ayrintilari en az onun yarisi kadar dikkat ederek bulmali[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 dm'yi abuk subuk sorularla uyuz etmemeli savaş sonu ganimeti adam gibi bölüşmesini bilmeli dm'yi oyunda kaderi gibi görmeli nasıl kaderi deyiştiremeyecekse dm'ye atıflarda bulunarak oyunda deyişiklik yapıcağını zannetmemeli ama dm'de işi abartmamalı makul düşmanlar çıkarmalı adamın karşısına unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 June 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır yaa yemin ediyom koptum ya süper laf bence de DM ile kurallar hakkında tartışmamalı ama eğer DM bi olayı NPC'ye kullandırıp da Player'a kullandırmazsa o player gerektiğinde elinin tersiyle vurmaya çalışmış olmalı ve elinin tersiyle DM'ye koyup Campaign'i başına geçirip oyun yerini terk etmelidir ancak bu elinin tersi olayı gerçekten zaman harcanması gereken bi olaydır unumayalım ki ters tokat bir sanattır[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bencede dm le kurallar hakkında tartışmamalı (dm ne kadar dana da olsa sonuçta kural kuraldır!) en önemlisi oyun içinde cıvımamalı iğrenç esprilerini kendine saklamalıdır. -saklamayan bir arkadaş olursa yanında önce dövmeli sonra oyundan atmalıdır-[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 DM siz oyuncu, oyuncusuz Dm olmazzz!!! bu yüzden 2 side birbire hoş görülü davranmaları gerekir.[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Solonor, 18 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: Her zaman kıllık yapabilecek bir Dm e karşı dikkatli olmalı. [hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek ne yani ben kılmıyım!!!![hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yok öle bişiy :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Saçma sapan fikirlerle DMi gıcık etmemeli ama gerekli durumlarda DMi 10 saniyede gıcık edebilmeli. " Ama o tavuğu öldürmek için 2 dakka uğraştım niye exp kazanamıyorum" gibi laflar etmemeli[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar