Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Wild Cheat Protection nedir ne değildir arkadaslar bir kac tane server clienti indirdim neredeyse hepsi bu cheat protection sistemini kullanıyorlar biri acıklıyabilirmi ?[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 wildgenie nin 3 rd programlardan korunmak için yaptıı connectorun sistemi [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 peki teot speed falan herseyi engelliyormu yani denendimi ?[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evt ben kullanıyorum ve memnunum eğer yaptıracaksan bana pm at detaylı bilgi vereyim. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok sagol meraktan sordum nedir ne degildir diye sagolun.[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sürekli Güncelleştiriyorum Bu Arlar Baya Bi Koruma Sağladım. 3p Programlardan şikayeti olan arkadaşları bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Allah Allah böyle birşey için topic açmak biraz saçma değilmi? Oynadığın sunucuda yetkililer sorsan veya biraz fikir yürütsen? Süs olsun diye koyulacak değil. Bunun yeri burası değil açıkcası.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 peki senden baskası itiraz etmiyor da sen niye pürüz cıkarıyosun? Bunun yeri burası değilde neresi konu dısımı yada spor mu , uo emulatörleri değilmi burası yoksa benmi yanılıyorum ?[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 WildGenie'nin yazdığı bir koruma sistemi. Client hiçbir şekilde değiştirilemiyor. Web üzerinden çalışıyordu sanırım. Hoş bişey...[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sagol Faust.[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şaşırtıcı faust ilk defa "adam" gibi bi msg atmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet, araya kattığınız yorumlar insanı daha da çileden çıkartmazsa, daha da iyi yazabilirim. mesala...[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayret hakarette etmemis allah allah şaşırıyorum yaw insansiliktan evrim falanmı geciriyor yok yok olamaz [Bu mesaj Dorian tarafından 20 Haziran 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abartmayalım.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abartılıcak kadarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben sole acikliyin size yanliş incelemediysem Connector yapan arkadaş öncelikle server bilgilerini interneten aliyor ve connector icinde bir login dosyasi olusturuyor bu dosya olusup server giris salandiktan sonra baglanti programis siliniyor. Daha hangi kodlari kullandini cözemedim ama bir bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Duyduğum kadarıyla onuda kırmışlar. (Duyduğum kadarıyla diyorum çünkü gözlerimle görmedim ama güvendiğim biri söylemişti...)[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Kirasalar bile pek bişiye yaramaz[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yani teot açılıyor dediler bana. Tabi dediğim gibi gözümle görmedim o ayrı ;)[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 birkere teot calişmiyor bende her yöntemi denedim olmuyor ama sanirsam bir yontem daha var ama Sux. Ultima online iyiligi icin. [Bu mesaj wolcano tarafından 20 Haziran 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dorian, 20 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki: şaşırtıcı faust ilk defa "adam" gibi bi msg atmıs adam olana herkes adam.. said: Khazab, 20 Haziran 2005 11:05 tarihinde demiş ki: yani teot açılıyor dediler bana. Tabi dediğim gibi gözümle görmedim o ayrı ;) yine başladı sabır.. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 LeBaaL, neye yine başladık? 300 milyon para veriyosun yaptırmak için ben kulağıma gelen bi haberi söyledim ki iyice araştırsın alacak olan insanlar. Amacım bok atmak değil kimseye. Ama direk atlıyor her konuda birkaç insan.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hazir Faust kendine gelmişken :D ya bu clienti nasıl serverimiza cevirecez nasıl editlicez bi anlatın.yani ben bunu ultima-strike'tan indirdim naacagıı anlayaadım[signature][hline] bab The K33nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Khazab, 20 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: LeBaaL, neye yine başladık? 300 milyon para veriyosun yaptırmak için ben kulağıma gelen bi haberi söyledim ki iyice araştırsın alacak olan insanlar. Amacım bok atmak değil kimseye. Ama direk atlıyor her konuda birkaç insan. ben teot yeni version iddalarını çürütmek için yeni topic açtım her şey durulmuşken yeniden çıkmasına kızdım. evet belki para veriyosun ama en etkili savunmayada sahip oluyosun. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bir connector için 300 milyon çok para bence.. Birde şunu düşünün aldıgınız zaman yeni bir program yeni birşeyler çıkabilir..??[signature][hline]Ayda 24 $ kazanmak icin... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar