CursetH Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 turkmasterslardan yester böle yapıp yapıp saygınız dienlee gitsin buda ne diim
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi anlamadım ki :D[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
druenler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 adam bug abuse yapiyor, el morad invasion'i fakat herif karus'da. arkada$ta birilerine cevap vermis ama telepatik sanirim.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Adam Zaten El morad sınırları içinde???[signature][hline]Fuck all scammers!
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 heeee şimdi anladım ty :D[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
teufel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu oyun iyic kabak tadı vermeye başladı artık bi dunya saçma sapan mevzu var her online oyunda açıklar vardır ama bundaki fazla artık boşuna emek harcıyoruz diye dusunuyorum artık serverın basında ki app ler yuzunden oyundan soğudum duzgun yaptıkları bişi yok ilk başlarda guzeldi ama boku çıktı artık yani bu kadarda olmaz..[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 *!Bunlar iyi günlerimiz*[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Oyunda bug dolu ve her geçen gün yeni bir program çıkıyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Murtaza, 25 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Adam Zaten El morad sınırları içinde??? Murtaza abi seni brethde loc. (886,874) e bekleriz bu resimdekinden farlı bi ortam bulmucaksın tombul yeşil mostodoncuklar hmn aşşada megantheronlar kameranın baktığı yerin tersinde dk tepesi sola doru gidersen ape ler :D
Öne çıkan mesajlar