Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 programı açtığım zaman neti kullanamıyorum ki yüzde yüz kullanmıyor yni kullansa neyse toplam 5-6kb çekiyor ama hiçbir sayfa açılmıyor,netlimiter fln kullandım fayda etmedi bunu nasıl halledebilirim?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 uploadı tıkıyordur?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 netlimiterdan uploadı 1kb yaptm ama yine aynı pff acaba kullandığı portlarla alakalı bir sorun mu,ama öyle olsa hiç açılmazdı sanırım 6-7 deneme de açılıyor sayfalar bazen,ama msn hiç kullanamıyorum[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar