Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Arkadalar kaspersky pro 5.0.20 vardı sildim PC-cillin internet security yükledim ama kaspersky halen silnmiyor. Yani program ekle/kaldır'dan kaldırmayı denedim hata verdi sonra program ekle kaldırdan ismi silindi sadece. Şimdi hala yüklü pc-cillin de yüklü. Kapattım kaspersky'ı ama registery'de halen var ve dll dosyaları hala çalıştığı için klasorunu silemiyorum. Ayrıca dosyalara sağ tıklayınca kaspersky'ın scan for viruses başlığı da sağ tık menüde gözüküyor. Nasıl silebilirim bu veleti yaw?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Senin çözümün format, uğraşılmaz şimdi onla bunla, at önemli doslyalarını d'ye veya cd'ye, kur bi sp1 winxp en fazla 1 saatini alır tüm driverları falan yüklemek. (Bu arada kaspersky regin ne zamana kadar sürüyor:) )[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Güvenli mod'da kaldırmayı dene birde..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 demek norton kursan ağlardın kaspersky silinmiyor dediğine göre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Goering, +1.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sonra start>run>msconfig services sekmesinden ilgili servisleri kapat sonra startup kısmındanda kaldır sonra da safe mode da açıp sil[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Saolun arkadaşlar çözdüm sorunumu :).Güvenli kipte klasoru sildim sonra regeditten kaspersky yazan her kayıdı sildim sonra bi dll silinmemişti makinayı yeniden başlattım onuda sildim ohh be kurtuldum.. Bu arada en azından norton'un uninstall sistemi çalışıyor. Ve inan bütün norton versiyonları denedim. Hem full hem trial olarak. Norton kaliteli ama sadeec makinayı çok zorluyor ve bazen sistem çökmelerine neden oluyor (diyorlar bende hiç olmadı daha)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kaspersky sux... ramlerin canına okudu. bi scan ediyim diyorum hem 2 saat sürüyo hem de pc göçüyo. bugun sildim bi daha da yüklemicem. f-secure rules[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bunun gibi bir registry temizlik programi indir . bosta kalan dll ler icinde mevcut yazilimlar var ama gerek yok .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: toggie, 25 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: kaspersky sux... ramlerin canına okudu. bi scan ediyim diyorum hem 2 saat sürüyo hem de pc göçüyo. bugun sildim bi daha da yüklemicem. f-secure rules Kaspersky şu an en güncel ve en iyi virüs programı.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Mavi, 26 Haziran 2005 03:01 tarihinde demiş ki: said: toggie, 25 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: kaspersky sux... ramlerin canına okudu. bi scan ediyim diyorum hem 2 saat sürüyo hem de pc göçüyo. bugun sildim bi daha da yüklemicem. f-secure rules Kaspersky şu an en güncel ve en iyi virüs programı. Kaspersky üstüne PC-cillin yükledim 7 virus buldu hemde dandik viruslerden değil trojan filan :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar