Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 şimdi ben bir program yüklüyorum, ilk cd belirli bir yere kadar yükleyip, 2. cd yi istiyor. Ancak ikinci CD yi direk göremiyor. Ben cd ye cekerken dosyaları CD2 adlı bi klasöre atmısım. İkinci cd yi nası gösterebilirim makineye?? Browse falan da demiyor, varsa yoksa ikinci cd yi takın dio.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ikinci cdyi temiz bir cd ye yeniden yazacaksın ama bu sefer klasöre atmadan. Sivri zeka bir arkadaşım windows cdsini bir klasörün içine atıp bana öyle kopyalamıştı. Eh tabii ki bootable olmuyor öyle olunca, yenisini bulmam gerekmişdi. Benzer bir durum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 abi baska yolu yok mu ya? cebimde cd-writer tasımıom :) yani o dosyaları bilgisayara yüklesem, o dosyayı cd-rom gibi göstersem felan..ben yapmasını bilmiom da böle bişi yapılıodu sanırım..
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 driver isimlerini nerden değiştiroduk.. E yi G falan yapmak istiyorum
Peka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: ERHOT, 13 Şubat 2003 23:44 tarihinde demiş ki: dostum 2. cd yi istedigi yerde openfiles dosyası çıkıyor olması gerek oradan cd sürücüne gir[hline]lan my love direk çözdün olayı[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur
Öne çıkan mesajlar