magick Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bana cradle gibi onun türünde muzik yapan birkaç grup önerirmisiniz.[hline]god is love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magick Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 benim bildiğim gruplar cradle tatında şunlar; slayer,elan mıydı neydi tam olarak hatırlamıyorum,satriycon var başka bide abigor var ama o kadar güzel değil[hline]god is love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bana Estel ve Cradle of Filth-Damnation and a Day albümünü almaya gittigimde Hammer da *ILLNATH* die bir grup önermislerdi gerçi hala dinlemedim ama hatlar düzeldi ya artk indiririm[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: magick, 23 June 2003 00:10 tarihinde demiş ki: benim bildiğim gruplar cradle tatında şunlar; slayer,elan mıydı neydi tam olarak hatırlamıyorum,satriycon var başka bide abigor var ama o kadar güzel değil[hline]god is love... Cradlela abigoru ayni keseye koyan zihniyetin ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aynı grubu adam banada önermişti gittim sordum kapağında oturan bi melek olan grup değil mi[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: DarQeR, 23 June 2003 01:35 tarihinde demiş ki: said: magick, 23 June 2003 00:10 tarihinde demiş ki: benim bildiğim gruplar cradle tatında şunlar; slayer,elan mıydı neydi tam olarak hatırlamıyorum,satriycon var başka bide abigor var ama o kadar güzel değil Cradlela abigoru ayni keseye koyan zihniyetin abigor u geç slayer ı koymuş..[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hepsini geç satıcı tavsiyesine uymaya kalkmış! Cradle Endüstriyelden tut Ambient a kadar Blackten tut Progressive e kadar bin türlü albüm yapmış bi grup sen hangisini kastediyorsun acep.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magick Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bir kere slayer'ın yeri ayrıdır bende.onları ben aynı yanlışlıkla koymuşum:).[hline]It Is A Good Day To Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben yine klasik tavsiyemi yapayım başka grup bilmiyorum zaten lol: dimmu borgir[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 black dinlemek istiosan adam gibi herseferinde solediim gruplari bikez daha tekrarliim ... abigor , behemoth , nazgul , darkthrone , carpathian forest , bathory vs. die uzar ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: DarQeR, 23 June 2003 16:28 tarihinde demiş ki: black dinlemek istiosan adam gibi herseferinde solediim gruplari bikez daha tekrarliim ... abigor , behemoth , nazgul , darkthrone , carpathian forest , bathory vs. die uzar ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 ona bi de MayheM, Marduk ekliyelim[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ekleyelim tabi.nargaroth , gorgoroth , graveworm ,siebenburgen vede dissectionıda ekliim...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Anaa Nazgul diye grup mu var? hehe gidip bi bakıyim nası şarkıları[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bakın tabi.birazda black dinlein orenin oretin[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar