Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoffs MVP Adayınız..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazı arkadaslar ginobili demiş ilk 2 maça bakarak birşey söyleyemezsiniz hocam 3. maçtada gördük ki ginobili sahada yoktu seriyi izleyelim deplasmanda superstarlar çıkar sahneye DUNCAN da iddalıyım ben eğer spurs kazanırsa. . .
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 16 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
horry alırsa ben basketbolu bırakırım =)
hahahahahha... +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
Horry ilk 5 bile sayilmaz SAS'da. Mumkun degil O'na gitmesi MVP'nin..
Zaten bos tartisma bu ; sampiyon Detroit, MVP Billups. =)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 18 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
Horry ilk 5 bile sayilmaz SAS'da. Mumkun degil O'na gitmesi MVP'nin..
Zaten bos tartisma bu ; sampiyon Detroit, MVP Billups. =)
[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Detroit şampiyon olmasa bile bilups ın alması gerekir bence[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
hiç şampiyon olmamış takımdan birinin mvp olduğu görülmüşmü? bilmiyorum soruyorum yani yanlış anlaşılmasın=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
eğer horry bu maçta yine coşar da 20 + atıp bir de maçı kazandıracak basketler atarsa belki de bir ilk olur 7 maçta da ilk 5 başlamayan Robert Horry seçilir. ama sürpriz olur bu. en olası isimler Timothy Duncan ve Emmanuel Ginobili veya Chauncey Billups bence.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Manti tarafından 24 Haziran 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...