Hill Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Nabız yokluyorum cumartesi günü gene Moda da saat 5-6 gibi maç yapsak, kimler gelebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 e gelirim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dereağzı tesisleri veya göztepe yeni saha derim. gelirim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Göztepe kesin dolmuştur, oranın kayıtları her cumartesi 8de başlıyor ve 3-4 saatte en popüler zamanlar doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hani pazar olacaktı ? cumartesi olmasın.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben gelemem ama size bi önerim war. Eer gündüz yapıcaksanız maçı saati 30milyon saha war we super bi saha yani.(yapay çim, kaleler fln normal ebatta) ama 8erlikten oynanıo :)) Selamiçeşme Özgürlü Parkı içindeki saha bi eksisi war ama soyunma odası yok :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... [Bu mesaj crimS0n tarafından 16 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben ve fizban'ı cumartesiye yazın. fizban pazar da gelebilirmiş ben kesin değilim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 c.tesi yapalım c.tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 cumartesi gelirim pazar için kesin bişey diyemem[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Kenderleme, 16 Haziran 2005 19:12 tarihinde demiş ki: cumartesi gelirim pazar için kesin bişey diyemem holy olmadığına göre. yarım yedek kalecimiz ildeniz'le beraber 2 kalecimiz olması şartı gereği maçın cumartesi günü olacağı paticik hs 7. maddesinin 62 nolu fıkrası gereğince kesinleşmiştir.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 cumartesi gelemiyorum olur da bişiy olursa ertesi gün öss patlar. :([signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben de gleeiblirim ama opazar olsa daha iyolur sanki arcane de öss den çıkıp strexs atmaya gelir[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende arcane yerinde olsam oynamam cumartesi ama cumartesi günü birçok kişiye daha uygun olduğundan 18inde oynarız muhtemelen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: crimS0n, 16 Haziran 2005 10:25 tarihinde demiş ki: ben gelemem ama size bi önerim war. Eer gündüz yapıcaksanız maçı saati 30milyon saha war we super bi saha yani.(yapay çim, kaleler fln normal ebatta) ama 8erlikten oynanıo :)) Selamiçeşme Özgürlü Parkı içindeki saha bi eksisi war ama soyunma odası yok :) Göztepe diye kastetiğimiz saha burası aslında. Gündüz 20, gece 30 milyon ve dediğim gibi her cumartesi saat8den itibaren kayıt alıyorlar ve malesef aynı gün içinde 3-4 saatde doluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ön ödemne yapalım heriflere? 30 milyon değil mi? çıkarıp vereyim ben sahayı alayım nasılsa maçtan sonra vereceksiniz[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: BabacumMostors, 17 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki: 30 milyon değil mi? çıkarıp vereyim ben sahayı alayım nasılsa maçtan sonra vereceksiniz hı hı veririz :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 karıştırmayın beyler cmts moda saati ayarlamak kaldı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dayt bende geldim.benide ekleyin bende oynarım.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yer olursa gelirim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cumartesi moda saat 5te olursa gelirim jankisin arkadaşıyım :P ne alakaysa edit : 4 de olur [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 18 Haziran 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mantiye referans verdim gitti oynasın ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gelicem görücem oynıcam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya ben gelemiycem galiba...tükenç gördüm kendimi..şimdi kalk, modalara git, maçını yap, tüken, ölü halde eve dönn..ohoo...ben caydım, ağla jankis[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Meteoroloji yarın hava az bulutlu ve 30derece sıcaklık diyor. Ayrıca kesin gelir gözüyle baktığımız 1-2 arkadaş gelemeyeceğini belirtti, bu sebepten dolayı bu maçı ertelemek zorunda kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iyi o zaman hafta içi fln yaparız,arcane de oynar...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar