vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Orta sınıf ve üst sınıf diye ayırırsak hangi arabaların konsolu için işte budur diyebilirsiniz. Ben şahsen Orta sınıf arabalarda:Şu yeni nissan primeralar,citroen c5 birde type-r Üst sınıf arabalarda: Audi Nuvolari Quattro nun resimlerini görene kadar X5 diodum.Hoş Nuvolari Quattro üst sınıf olayını biraz aşmış ama...... [Bu mesaj vampirhuma tarafından 23 June 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Alfa Romeo 156 t-spark şööle kendi sınıfının en iyi konsoluna sahip bence :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yeni miniye bayıldım. İçi harika olmuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 range rover'ın konsolu süper[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Zaten auotoshowda bi range rover a bakamadim ona yanıyorum başına elli tane adam üşüşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar