Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım Düğünlerden.

Rush

Öne çıkan mesajlar

Ya yanımızda lisenin müdürü okul bahçesini düğün yeri olarak kiralamaya başladı böle yeşillik bi okul.Her gece düğün oluyor sabaha kadar kafam şişiyor.Okul müdür çekmiş altına son model bi araba gezio yakalasam osurcam o kel kafasına bi uyuyamıyoruz ya. Ne yapcam ben?[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER
Furiouz Boys of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet et?
12 den sonra yüksek sesle gürültü çıkarmaları yasak diye biliyorum..
ama sizin müdür rüşvet verirse bilemem :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

ilçe milli eğitim müdürlüğüne veya ilgili yer neresiyse oraya şikayet et. okulda düğün yapılmaz, eğitim öğretim yeridir orası, düğün salonları bile yüksek müzik sesi nedeniyle ceza alıyorlar. böyle saçmalık olmaz.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ne yapıcan anlatayım ben sana.. Bi torba al su doldur içine.. İyice sık ağzını.. Baya hazırla bunlardan.. Sonra halay ekibi başlayınca düğün alanını yukardan gören iyi bi nokta bul..

Sonra halay başını tespit et(genelde beyaz mendil sallayan halaycıdır).. Halay başına doğru salla torbayı.. Halay başını vurmayı becebilirsen halay ekibini büyük bir kaosa sürüklersin.. Çünkü bu işte ayak koordinasyonu çok önemlidir.. Düzenini kaybeden halay ekibi çil yavrusu gibi dağılır.. Sonra sen bunlara geri kalan torbaları da salladın mı o düğün iptal olur..

Her düğünde bunları yaparsan 1 ay sonra müdür arabasını satar.. Sende düzenli uyku hayatına geri dönersin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 25 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
Bak ne yapıcan anlatayım ben sana.. Bi torba al su doldur içine.. İyice sık ağzını.. Baya hazırla bunlardan.. Sonra halay ekibi başlayınca düğün alanını yukardan gören iyi bi nokta bul..

Sonra halay başını tespit et(genelde beyaz mendil sallayan halaycıdır).. Halay başına doğru salla torbayı.. Halay başını vurmayı becebilirsen halay ekibini büyük bir kaosa sürüklersin.. Çünkü bu işte ayak koordinasyonu çok önemlidir.. Düzenini kaybeden halay ekibi çil yavrusu gibi dağılır.. Sonra sen bunlara geri kalan torbaları da salladın mı o düğün iptal olur..

Her düğünde bunları yaparsan 1 ay sonra müdür arabasını satar.. Sende düzenli uyku hayatına geri dönersin..

lool :lol: ahahaha :lol:[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 25 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
Git halay başı ol düğünlerde eğlenirsin hem..

ha ha ley ley ley..

A şıkkı
said:
Slat, 25 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:

Her düğünde bunları yaparsan 1 ay sonra müdür arabasını satar.. Sende düzenli uyku hayatına geri dönersin..

B şıkkı
bence önce Byi uyguladıktan sonra halay başını yerini kaparak A şıkkını uygula
buna da C şıkkı diyelim:lol:
bu arada Slatın da engin halay tecrübesi varmış gözümden kaçmış değil:)
edit:bi mesaj yazalım dedik typodan tagsizlikten geçilmiyor ohooo
[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir

[Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 25 Haziran 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 26 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...