turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu nasıl bir telefon konuşmadırı ya arkadaş bugün muzik cd unuttuğu için almaya geldi bize biraz oturdu fakat şimdi gitti ve cdyi almayı unuttu aradım onu şimdi; -alo abi bravo sana! -biliyorum abi,biliyorum şimdi aklıma geldi... -bravo! -tamam abi... -eyvallah -hadi görüşüz[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 leb demeden leblebi vay be:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ama yani zaten çok savruk bir arkadaş herşeyi unutuyor :D.dünde bizdeydi unuttu cdyi bugün almaya geldi yine unuttu :D.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 nesi var ki alla alla ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: turko, 25 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: ama yani zaten çok savruk bir arkadaş herşeyi unutuyor :D.dünde bizdeydi unuttu cdyi bugün almaya geldi yine unuttu :D. olur öyle bana da oluyo bu kişi biraz bana benziyomuş:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ilginç bir durum diye yazdım yani insan ne yapacağını unutur mu?arkadaş bize cdsini almak için geldi ama yine unuttu....[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Unutur, unutur boşver sen.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o kdr unutkanım ki ben,bırak onu bunu herşeyi unutuyorum,hatta bu unutkanlıkla nasıl yaşıyorum ona bile hayret ediyorum :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: turko, 25 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: bu nasıl bir telefon konuşmadırı ya arkadaş bugün muzik cd unuttuğu için almaya geldi bize biraz oturdu fakat şimdi gitti ve cdyi almayı unuttu aradım onu şimdi; -alo abi bravo sana! -biliyorum abi,biliyorum şimdi aklıma geldi... -bravo! -tamam abi... -eyvallah -hadi görüşüz yanlız konusmalar cok komık ya kac sn surdu bu konusma tahmını 6 7 sn surmus :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben bişey anlamadım :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hiç birimiz yanlız değiliz, gerçek dışarıda bir yerde.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 =) gerçekten yalnız deelsınız =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar