SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 KELİMATÖR Fena bir oyun değil bunun İngilizcesi vardı YahooGames'te onun Türkçe versiyonunu yapmışlar..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 beğendim ama kutuların hepsinin dolması çok zor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güzel olmuş...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben tıkandım cok zor oyun ,kutularının hepsini doldurmak için sıkı efor gerek :)[signature][hline]
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kunil kelimesini kabul etmedi (:
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 terminator gibi :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Zormuş.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Biliyorum bu oyun bir süre sonra kafa filan bırakmıyor...[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Eshevar, 24 Haziran 2005 22:10 tarihinde demiş ki: kunil kelimesini kabul etmedi (: su bi kelime diil mi kabul etmedi[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İlk etap 3 harf zorunlu... Su o yüzden olmuyo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 36100 (:) yaptm da bayıyo yni bi yerden sonra hay kelimene :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 24 Haziran 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Üle...oyunu açtım arkada unutmuşum...Süre bitiyomuş *bip* *bip* *bip* ses geliyo tırstım göremedim oyunun açık olduğunu da bomba var sandım evde öhh korktum...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Cd-, 25 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Üle...oyunu açtım arkada unutmuşum...Süre bitiyomuş *bip* *bip* *bip* ses geliyo tırstım göremedim oyunun açık olduğunu da bomba var sandım evde öhh korktum... zuahhaa,tehlikeyi oyun bu kitleyin topici aahhaha[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yalnız geyik değil ha korktum harbi...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 geçmiş olsun :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 [signature][hline]NEVER give up...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Dikkat: Bu oyun bağımlılık yapabilir! *!kopar*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Öne çıkan mesajlar