Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kelimatör (Türkçe Kelime Türetme Oyunu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum bu oyun bir süre sonra kafa filan bırakmıyor...[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
Eshevar, 24 Haziran 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
kunil kelimesini kabul etmedi (:

su bi kelime diil mi kabul etmedi[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
İlk etap 3 harf zorunlu... Su o yüzden olmuyo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
36100 (:) yaptm da bayıyo yni bi yerden sonra hay kelimene :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 24 Haziran 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Üle...oyunu açtım arkada unutmuşum...Süre bitiyomuş *bip* *bip* *bip* ses geliyo tırstım göremedim oyunun açık olduğunu da bomba var sandım evde öhh korktum...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 25 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Üle...oyunu açtım arkada unutmuşum...Süre bitiyomuş *bip* *bip* *bip* ses geliyo tırstım göremedim oyunun açık olduğunu da bomba var sandım evde öhh korktum...

zuahhaa,tehlikeyi oyun bu kitleyin topici aahhaha[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
  • Yeni Oluştur...