Raidon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 young sistemi nasil kaldiririz ?
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Login olduğu yere i renounce my young player status mesajını yazdırıp Return 1 i de çakarsan olur sanırım :) Run uo (c#) dilini anlamıyorum ama böyle bişey olcağını tamin ediyorum[signature][hline]
Raidon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 denemeye calisicam ama kesin bilen birisi aciklarsa sevirim güzel mantik yürütüyorsun bu arada :)
Raidon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tahmin ettigim gibi beceremedim :) bilen varmi acaba young sistemini nasil kapaticam
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :) eh bende bi fikir söyledim.Illa olcak diye bişey yok ya :) bu arada Scp dosyalarını biraz incelersen (search edersen) bulacağından eminim.[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum tecavüz ediyorum ühühüh :(
Öne çıkan mesajlar