Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 başlık gayet açık kameramda çektiğim 120'ye yakın resim var ve bilgisayara aktarmam lazım ama CD'yi kaybettiğim için aktaramıyorum. ne yapabilirim bir program ismi sölermisiniz acaba küçük boyutlu birşey (56kyım da) .[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 marka model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kodak ez200[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kameranın ayarlarında "harici disk, removable disk olarak tanıt" diye bir şey var mı? eğer o varsa sürücüye gerek olmadan tanıtabilirsin. yani en azından benimkinde öyle :-)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Haziran 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 malesef yok öle bişey. eski bi kamera. haydi arkadaşlar acil yardım lütfen :([signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://www.kodak.com/global/en/service/downloads/dln_ekn011772.jhtml?pq-path=4483/4406 işine yarayabilir[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 diagnostici bilmiyorum ama diğerini çektim ama o driver.[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 XP direk tanıyor dijital kameraları?[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar