Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben izmirde oturuyorum arkadaşlar ve istanbulda yaşayan türbanlı bir kıza aşık oldum ve o kız için cebimde beş kuruş para olmadan itanbula gittim hayatımda ilk defa izmir dışına çıktım yaşım 17 ve evdekilerden habersiz istanbulda 3 gün kaldım nerde kaldığımı nesiz sorun ne ben söyliyim... üniversite sınavlarına yeni girdim ama çok kötü aşık oldum çünkü hayatımda bana ondan fazla değer veren bir babam var... bana okadar çok değer veriyor... dün büyük ablası ve abisi bizim ilişkimizi öğrendiler bana şöyle bir mesaj geldi : Yalvarırım beni bırak abim ve ablam durumu öğrendi,telefonuma el koydular birdaha görüşmemize izin vermezler beni birdaha arama lütfen!... Ben bu meajı okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm ve bir mesaj çektim : Ben istanbula geldiğim zaman abinle ve ablanla görüşücem herşeyi göze alarak belki senden önce abin okuyor bu mesajı am senden vazgeçmiycem! yazdım... ama arkadaşlar 5 kuruş param yok ama ay başında elime geçicek bir miktar para ... ama kızın nerde oturduğunu bilmiyorum :( söylememektede inatçı arkadaşını arıycam artık istanbula gidince beni gelip bir yerden alır ozaman bana söylemek zorunda kalır herhalde bilmiyorum ... ''4. etap'' ta oturuyo ama tam adresini bilmiyorum ama çok seviyorum abisinden dayak yeme uğruna veya öldürülmek uğruna istanbula gidicem...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dön geriye yaaa ne işin var istanbulda.Git ailenin yanına dön.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaş daha 17. o kan o damarlarda ne süratle deli gibi akıyour şimdi. hani 2-3 yaş büyük olsan çok şey söylerdim ama 17 yaşındasın ne diyimki ya. eger kız bırak diyosa bırak belki o zor duruma düşücek. bide onun açısından düşün olayı. yaşın daha küçük önüne daha çok fırsatlar çıkar. artı bide senin ailen ne düşünüyo onun hakkında. artı iş güç okul ya daha çok erken boyle karamsarlığa girme şimdiden. bide kız seni istiyomu gerçekten yani karışık bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 izmirdeyim zaten kardeş istanbulda 3 gün kaldım sonra izmire geri döndüm ..[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya kız beni istiyo ondan bir şüphem yok ama dedim ya ''türbanlı'' ailesi araa giriyo bide kızın yaşı 19 ... :( pff ya pff[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o zaman ne yap biliyomusun. senin yaşında 17. sen en kısa sürede ya tamamen yada geçici olarak kapa bu konuyu. kız kapalıysa sonuçta ailesi muhafazakar çıkmaya müsade etmezler e evlilik desen hem yaşın küçük hem iş okul olayları hani. bide sen izmirde o istanbulda ya nerden aşık oldun sende. izmirde bulamadınmı o kadar güzel kız arasında. bak saka bi yana gerçekleri düşün ve gercekten bu durumda bisey olacağını düşünüyosan bırakma ama benim dediğim sebeplerde aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yukarıda da yazıldığı gibi, muhafazakar bir aile gerçekten "çıkma" olaylarına izin vermeyeceği gibi kızına baskı da uygulayacaktır (ki cep telefonunu almışlar), zaten farklı şehirlerde olduğunuz için iş yürümeyecektir, "çok ciddiyim, seviyorum" laflarını muhtemelen yaşın yüzünden onlar ciddiye almayacaktır ve kız senden daha çok yıpranacaktır. böyle bir durumda mantığınla karar ver bence[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mantık olarak siz haklısınız galiba ama bunu ben kalbime anlatabilsem olayı baştan bitircem de... şu anda onun abisi veya ablası herneyse karşı geliyor olabilir ama onlarla yüz yüzüe konuştuğum zaman fikirleri değişmezmi?![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benden sana o zaman bak bi tavsiye ben 30 una merdiven dayadım ve hayat tecrübem senden çok fazla. unutma ve buna inan mümkün olduğunca kalbinin sesine kulak verme ki sonradan pişman olup kalbin kırılmasın en iyisi her zaman mantık mantık mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kalp sesi felan değil o ama daha anlamıyacak kadar gençsin... tavsiyem otur evinde kasma hayatını tepetaklak etme... deymez[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sizin kadar tecrübeli insanlardan tavsiye alabilmem çok güzel hepinizin söylediğini dinliyorum ama şöyle birşey var bari içimi dökiyim rahatlarım ben bu kızı 3 aydır tanıyor ve seviyorum... birde şu faktör varki ikimizde birbirimizin ''ilk''i yiz... belkide ilk defa birine böyle aşık olduğum için bukadar diretiyorum... haklısınız kime sorduysam çok acı çekeceksin diyor ama ne yapayım içim yanıyor... bu kızla ben istanbulda gezerken gözlerine baktığımda cenneti görüyordum... yani okadar çok mutlu oluyordum cebimde 5 kuruş para olmadan onunla geziyordum ama o bunu sorun etmiyor üstüne paso beni bir yerlere götürüyor kendi ödüyordu herşeyi... dönüş paramı bile o verdi yediremedim başta ama ... beni nekadar sevdiğini orda anladım... hiç birşey onun gözünde önemli değil benden başka ama şu anda kendi hayatını riske sokmak istmeiyor bilirsiniz kapalılar görücü usulü evlenirler.Artık pek görücü usulü kalmadı ya çünkü ben o kızla istanbuldayken 3 gün ailesine yalan söyledi yok dershaneye gidiyom yok arkadaşa gidiyom diye hep benimle gezdi ... bukadar fedakar bir kızı birdaha bulamam diye korkuyorum beni ben olduğum için seven birisi bu arkadaşlar... ben olduğum için[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Shikamaru, 23 Haziran 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Mantık olarak siz haklısınız galiba ama bunu ben kalbime anlatabilsem olayı baştan bitircem de... şu anda onun abisi veya ablası herneyse karşı geliyor olabilir ama onlarla yüz yüzüe konuştuğum zaman fikirleri değişmezmi?! o yapıya sahip bir aile senden kızlarından hoşlandığını gidip onlara söylersen şöyle bir tepki verir: "önce nişan sonra düğün" ama daha yaş kaç? biraz küçük. o açıdan seni ciddiye almazlar daha çok kırılırsın bence. karar senin tabi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet bugün kız arkadaşım aradaı bitirelim dedi... seni sevmiyorum dedi... bu arada kıza ailesi feci baskı uyguluyomuş :( bu yüzden dediklerinin hepsi yalan çünkü beni sevmeseydi beni aramazdı... istanbula gidicem beyler... Ve kızın abisi beni öldürmeyle tehtid etti büyük ihtimalle hakkınızı helal edinde öldürülürsem möldürülürsem hepinizi çok seviyorum Hepinizi ... Yoksa benim sevgilimin yapçağı şey değil bunlar... gidip kapısında yatıcam elime ilk para geçtiği anda[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence değmez ya...hem belki gerçekten sevmiordur seni? Ama yinede allah ailesini nası biliosa öle yapsın ya 19 yasına gelmiş koca kız hala neyine karısıyorlar ki?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hacı gitme açma başına bela ailesinin ne olduğu belli deil hem sana hem kıza herşeyi yapabilirler değmez bak daha kralı bulunur her zaman elbet bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 işte abi beni bu yola iten hep onlar... ailesi yüz yüze konuşucam abisiyle ozaman anlıycak nekadar sevdiğmi beni belki gelip geçici biri sanıoyor ben sevgilimede dedim : Bak sevgilim ben her duyguyu en ucunda yaşayan bir insanım... Aşkıda nefretide hüznüde sonuna kadar yaşarım... bu huyumu hiç sevmiyorum ama yapacağım birşey yok kıza telefonda hiçbirşey anlatamıyorum o yüzden dedimki ''MADEM BENİ SEVMİYORSUN GELDİĞİMDE GÖZLERİMİN İÇİNE BAKARAK SÖYLE BU SÖZLER'' Eğer inanırsam geri dönücem inanmazsam abinle konuşucam dedim... bu arada adresini bilmiyorum ama bulcam...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Shikamaru, 23 Haziran 2005 11:01 tarihinde demiş ki: ama kızın nerde oturduğunu bilmiyorum :( söylememektede inatçı arkadaşını arıycam artık istanbula gidince beni gelip bir yerden alır ozaman bana söylemek zorunda kalır herhalde bilmiyorum ... ''4. etap'' ta oturuyo ama tam adresini bilmiyorum ama çok seviyorum abisinden dayak yeme uğruna veya öldürülmek uğruna istanbula gidicem... böyle yaparak onu daha zor bi duruma sokarsın.çok acele etmişsin.izmir nere istanbul nere..aklını başına topla herşey tatlılıkla olsun olcaksa hem kızı hem kendini düşün.mantıklı ol.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Sen gerçekten emin misin arkadaşım? Şimdi gideceksin de ne olacak? Hadi buldun diyelim ailesini..Sen ne kadar konuşursan konuş onların düşüncelerini değiştiremiceksin. Kız ile seni görüştürmicekler..Anca aileni isticekler. Daha 17 yaşındasın, böyle bir sorumluluğun altına girebilecek misin? Önceleri isin ciddiye binmesi insana tatlı gelir, ama belli bir süre sonra karşı tarafın dayatmalarını kaldıramazsın. Yok ben sorumluluğu kaldırırım, giderim ailemle isterim kızı, nişan yaparız diyorsan bişey demiyorum. Ama iyi düşün! İnsan sürekli değişim ve gelişim içinde..Sen üniversite sınavına girmişsin yeni. Yeni bir hayat seni bekliyor. Düşüncelerin hep bu şekilde kalacak mı? Bu kızın ailesi senin okumanı bekleyecek mi acaba? Daha okuyacaksın, iş bulacaksın, evini barkını kuracaksın.. Kızı ailesin İzmir'e gönderecekler mi kızı? Bence dur ve kendine gel!! Kızla arkadaş olarak görüşmeye devam et bence..Duygularına gem vurmalısın![signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kabataslak +1 bide şöyle bişey var aşkın ömrü 2 yıldır...2 yıl sonra birbirinizi kötü yönleri gözünüze batıcak fln kötü şeyler olabilir.Bence yok yakınken vazgeç 21. yüzyıldayız mrk etme kimse aşkından ölmüyor...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Aklımdan çıkaramıyorum ya sesini duymadan yapamıyorum sabah yataktan nezaman kalksam beni arardı sesini duyardım artık sesini duyamıyorum :( çok kötü birşey onun sesini duymamak... unutamıyorum ya ... içki kullanmak istemiyorum ona söz verdim birdaha içmiycem diye ... ev numarasını buldum :) bu arada ne yapsam adresini öğrenmek için acaba...?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gençsin daha yolun başında bi daha düşün[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Horrible, 24 Haziran 2005 19:36 tarihinde demiş ki: kabataslak +1 bide şöyle bişey var aşkın ömrü 2 yıldır...2 yıl sonra birbirinizi kötü yönleri gözünüze batıcak fln kötü şeyler olabilir.Bence yok yakınken vazgeç 21. yüzyıldayız mrk etme kimse aşkından ölmüyor... aşkın ömrü yoktur. varsa aşk yoktur.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 konuyu açan arkadaş içinse tavsiyem: pişman olucagın bir şey yapma. aşırı vicdanlı biriysen, "ah keske... keske sevgimi kovalasaydım" demeyeceksen ilerde ( ki yasın genç. ve dedigin gibi ilkmiş. daha neler çıkar karsına) bırak. zorda olsa mantıgını dinle. zaten bi sekilde kendini ikna edebilirsin. kendi kendine su soruyu sor "asık mıyım? yoksa asık oldugumu mu sanıyorum?" yada neyse ya benim bişey yazmam neyi degiştirecek :) aşk=acı cekmek ise acı cekmeyi seçmek elinde. seçim hakkın var ise yangın büyümeden söndürebiliceksen söndür derim not:kızın ailesine bende 24 kilo bela yagdırıyorum[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you... [Bu mesaj Mix tarafından 25 Haziran 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar