leyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: xtreme, 24 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: :) yunanistan 50 ms baska bisi demiorum. linux problemlerini de cozduk ): test etmeniz icin sunucu acabilirimm :P [Bu mesaj xtreme tarafından 24 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] ßu host da bağlantıdan yana hiçbir sorununuz olmayacaktır.Fakat İ$letim sistemi için aynı $eyi diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 xtreme test etmeniz için sunucu açabilirim demişsinde evden açayım 10 20 kişiye gene birşey demez... O yüzden bir server kur en iyisi büyüLt ondan sonra biz b@bLara acc aç gireLim :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ortamı germeye gerek yok arkada$lar , ßurası herkezin birbirine tehdit edeceği bir yer değil , veya en azından ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Caneri savunacak baska yer bulun bence bır Uo sayfasında dııl server acmaya calısan yada acıp kapatan cogu kısı tanır canerı[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: taz, 23 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki: hostbaba lol canerg diye bi tip vardı burda her şeyi yapar o sana makinayı vermez, makina üzerinden server açar Çok uzak değil 2 yazı üstünde Kickass...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar