Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok canım :P ya şimdi ben ilk şey ile Hemstır alcam Ama bi sorun var.Şimdi Kafes almiyim dimi? onun yerine akvaryum alayim diye düşünüyorum.Kafesi kemirip içine ediyorlarmış.Zaten öyle bi yüce hayvanı kafeste yaşamamalı Akvaryuma tıkmalıyım. aeuhae neyse... Şimdi Çişi yada kakayı yapınca kokuyu birazda olsa geçirebilecek Şeyler neler? Millet saman maman dio bazıları Dahta talaşı dio kimisi muhabbet kuşu misali gazete koy dio :) şimdi çiş kakayı geçtik o kücük şeyi eğlendirmek için illa Döndürbaç almam lazımmı? Yoksa akvaryumun içinde avanak avanak gezinse,abti apti bakınsa etrafa yetmezmi? Şimdi (hepsini simdi diye başlıyorum kasti olaraktan) Diyelim ben bu hayvanların özel suluklarını Yem gabını fln aldım illa uhuyla mı yapıştırmam lazım cama? yoksa monte edilebilenlerden falan varmı (gerçi nası olcak :D) şimdi aldım diyelim bu yaratığı.Istediğim herşeyi yedirebilirmiyim? Biri karpuz yedirmiştide :D koptuydum o resme yaw aeuhae [spo1=Hamsıtır Mod 1][/spo] [spo2=Hamsıtır Mod 2][/spo] eheh bu herif misal hemstırına yedirmiş Garbuz. Şimdi bu hayvanlar 4 5 haftalık olunca ürüyorlarmış.Ben tek alsam bu hayvan abazalıktan felan ölmez demi? :-P Sanırım şimdilik sorularım bunlar.BESLEYEN birileri cevaplarsa sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Resimler manyakmış :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 öyledir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayy resimi neyle çekmiş o ya resim kalitesi süperr :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 akvaryuma camdan yapıldıkları için akvaryum denmez.içinde balık yetiştirildiği için akvaryum denir. eğer aynı kapta sürüngen beslenirse vivaryum denir. kemirgen beslenirse ne denir bilmiyorum çünkü yok ölyle bişey. görünüş için hayvan besleyenlerin bu canlılara yaptığı bir eziyet sadece cam kaplarda beslemek. yani kısaca içinda balık varsa akvaryum sürüngen varsa vivaryum [Bu mesaj scarab tarafından 24 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Resimler süperr! Hemstır alınan yerlerde gerekli gereçler vardır zaten..Oradan mantığına en uygun olanına bakarsın.. :) Cam seçmen daha iyi olur..Döndürbaç da al tabi ki. Zavallı hayvan bütün gün bi fanusun içinde tıkılı kalacak, sıkılacak haliyle.. Zemine talaş sersen daha iyi olur. Pislettiği zaman saklaması kolay olur. Zemine gazete serersen suyu emer, üstüne talaşı döktün mü gazetenin görüntüsünü saklamış olursun.. Su ve yiyecek kapları için bişey diyemicem. Ama onlar cama yapıştırılmıyor sanırım. Direk kedi gibi yere koyuyorsun. Rahatlıkla yiyip içebiliyorlar.. Not: Hemstırını sağlık kontrolünden geçirmeyi unutma.. İyi eğlenceler.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eheh hayvan beslemek çok eğlendiriyor beni ya.Kesin alcam sanırım 50 milyon patlar herşeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ooff ne kdr tatlı bişi bunlar böle yaw...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cok iyi.. Ben de mi alsam ne yapsam.. :) Kedim löp diye götürür ama :-P[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kararımı verdim şu hemsıtırı alcam 10 $ çok frp tik bea. Bilge Hamster...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Koptum şahsen.. :-D Evet tercihin bu olmalı.. Yer konusunda biraz sıkıntı çekeceksin, artı yiyecek konusunda..Ama olsun.. Hayvan sevgisi bu, herşeye bedel..... lol..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kahretsin seçemiyorum ya hepsi birbirinden Frp tik :( yardım pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 LoL..... Elinde gül olanı beyendim..Baya duygusalmış kendileri..Değerlendirmek gerekir.. :-D Yalnız yıkarken dikkat et çekmesin.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :))) yonucaga gectin sanırıö canlıdan :))) bu arada bu hayvanların doyma hissi yok agızlarında biriktirip yuvalarını bi kenerına saklıyolar yemi sade sen ver belli zamanlarda ayarla misafirlere dikkat et bisey vermesin eve gelenler herkez verince sisiiyo baya sonrada catlıyoalr[signature][hline]:))) !!! ........................ ayrıca haraket etmeleri lazım kos bandı tarzı bisey al [Bu mesaj Narstil tarafından 24 Haziran 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 resimlerdeki gibinmi oluo? :) Peki bu küçük veletlere günde kaç öğün vermek lazım? mesela Sabah 9 da versem gelsem gece 9 10 gibi versem? Hayvan açlıktan ölürmü?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bunlar ne garip yaratıklar böyle..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bana bu resimdekiler biblo falan gibi birşey geldi. ne bileyim eline çiçek falan tutturulmuş. bence vivaryum'da beslemek daha iyi ama bakamayacaksan hiç alma, yazık.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onlar oyuncak yahu.Beslemek istiyorum amaaaaaaaaaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar