redge Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet arkadaşlar çok lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler çıktığı npc si lazım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Merchant kuranlar satıyo hihihi[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 npc de iyi item bulamassın.iyi itemlar lootdan düşer ve merchanta satanlardan bulabilirsin.[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pazar aalnına bak ben satıyorum ama burda yazmım konu kılıtlenır:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
marksman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 herkes ondan satıo sen nasıl bulamamışın ilginç ya da aramamışsın
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 son 3 gundur aresde satan goremedım sadece dun gece bı 10 dk adamın tekı +6/60 koydu 200m dan baska da satn goremedım bu arada belkı ben sadece akşam gırıom dıedır ısteyen varsa ben satıom:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben 1 haftada golemlerden 2 tane iron bow düsürdüm sonrada abimle mare keserken ordada düstü bi iron. 90m den gitti.[signature][hline]Nick :GiftERM Job :ice-Light lvl :58 Server :Ares(Karus) [Bu mesaj Gift15h tarafından 23 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
druenler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 daha bikac saatlik bi screenshot, bak boyle du$uyor :[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o yahu çok golem kestim, düşmedi :/[signature][hline]Fuck all scammers!
druenler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 murtaza inanmiyordun, al sana ispat :D dusmemesi normal. cunku IB golem'in rare drop'i. mesela chitin felan oyle degil. gayet cok dusuyor.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Golem katliamı yaratcam bu gece o_O[signature][hline]Nick : Lively Class : Paladin Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ballara geeeelllll ballara geeeeellllll *CZ ye gitmek için gate e yönelir*[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ [Bu mesaj Thadeus tarafından 24 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: fatihkaraca, 23 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Golem katliamı yaratcam bu gece o_O eslant'ta deneme bosuna.. neredeyse 58-60 arasini ne kadar stone, giant golem varsa lure yaparak gectim en fazla bamboo bow mudur nedir onu gordum.[signature][hline]develer, deveeee!
druenler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yalniz ben daha once official forumda screenshot gormustum. eslant golemlerinden cikarmislardi. ama cz golemleri elbette daha iyi drop'lara sahip.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 +7 ve +6 olmak üzere 2 tane shard verin, bir tane IB+7 verim :P[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
FuHR3RMaNia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o değilde geçen gun eslannta golem den düştü iron bow hem de daha +1 di taze taze sağlam arkadaşlarla alcaktım içim yandı ama neyse dedim disband yapcaktım zor tuttum kendime içimden ağlamak geldi walla ne yalan söyliim :)[signature][hline]Kendini aşmayan, Etrafına taşamaz..
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yahu estland golem yapıyorum 2 haftadır toplu. 2 haftada 6 tane cleaver yakaladım :D ehue. gına geldi. bi kaç tane cleaver ile iron bow değişmek istiyorumm. benim rogue cok ezik görünüyo horn crossbowla.+6 gerci lvlına göre iyi vuruyo adam ama yeter mi ? :)
Öne çıkan mesajlar