Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Bow nerden bulrum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar çok lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler çıktığı npc si lazım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
pazar aalnına bak ben satıyorum ama burda yazmım konu kılıtlenır:)[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Server: Ares
Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Mesaj tarihi:
son 3 gundur aresde satan goremedım sadece dun gece bı 10 dk adamın tekı +6/60 koydu 200m dan baska da satn goremedım bu arada belkı ben sadece akşam gırıom dıedır ısteyen varsa ben satıom:D[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Mesaj tarihi:
Ben 1 haftada golemlerden 2 tane iron bow düsürdüm sonrada abimle mare keserken ordada düstü bi iron. 90m den gitti.[signature][hline]Nick :GiftERM
Job :ice-Light
lvl :58
Server :Ares(Karus)

[Bu mesaj Gift15h tarafından 23 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
murtaza inanmiyordun, al sana ispat :D
dusmemesi normal. cunku IB golem'in rare drop'i. mesela chitin felan oyle degil. gayet cok dusuyor.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
Golem katliamı yaratcam bu gece o_O[signature][hline]Nick : Lively
Class : Paladin
Clan : The_Others
Allies : The_Others² & The_Hunos
Np : 24xxx
BDüşman : CooLTanG
Server : Ares
Mesaj tarihi:
ballara geeeelllll ballara geeeeellllll

*CZ ye gitmek için gate e yönelir*[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+

[Bu mesaj Thadeus tarafından 24 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 23 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Golem katliamı yaratcam bu gece o_O

eslant'ta deneme bosuna.. neredeyse 58-60 arasini ne kadar stone, giant golem varsa lure yaparak gectim en fazla bamboo bow mudur nedir onu gordum.[signature][hline]develer, deveeee!
Mesaj tarihi:
yalniz ben daha once official forumda screenshot gormustum. eslant golemlerinden cikarmislardi. ama cz golemleri elbette daha iyi drop'lara sahip.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
+7 ve +6 olmak üzere 2 tane shard verin, bir tane IB+7 verim :P[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site

Mesaj tarihi:
o değilde geçen gun eslannta golem den düştü iron bow hem de daha +1 di taze taze sağlam arkadaşlarla alcaktım içim yandı ama neyse dedim disband yapcaktım zor tuttum kendime içimden ağlamak geldi walla ne yalan söyliim :)[signature][hline]Kendini aşmayan,
Etrafına taşamaz..
Mesaj tarihi:
yahu estland golem yapıyorum 2 haftadır toplu. 2 haftada 6 tane cleaver yakaladım :D ehue. gına geldi. bi kaç tane cleaver ile iron bow değişmek istiyorumm. benim rogue cok ezik görünüyo horn crossbowla.+6 gerci lvlına göre iyi vuruyo adam ama yeter mi ? :)
  • Yeni Oluştur...