Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dün piana'nın dışında bi party'le werewolf, lycan, loup garou'ları kesiyorduk, yakınlarda bizden başka kimsede yoktu yani, ks filan da yapılmadı, sonra elemanın biri geldi, bütün yaratıkları peşine takıp bizim yanımıza getiriyo, getirince de hide basıp kaçıyodu aradan(bu durumun kısa bi adı vardır heralde bilemedim) Arka arkaya 4-5 kez yaptı bunu, hani ölmedik filanda, tadını kacırdı olayın. Şikayet etmek istiyorum bu adamı nerden edebilirim? ps: Ares3'teyim bu arada, benim karakterin ismi Dregor, yukarda bahsettiğim o eleman da The_Matador, ork arkadaşlar gördüğü yerde indirirse sevinirim :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kısa adı: Luring PS:Bilgilendirmek amaçlı...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 SS alıcaksın, SS leri siteye koyucaksın, sonra oyunun sitesinden login olup karakter şikayet etme forumunu doldurucaksın, SS linkerini de verip göndericeksin.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sahsen bosuna ugrasma derim. diger serverlari bilmem ama ares'te pek dikkate alip cevap vermiyorlar bu gibi durumlar icin. ama yine de sansini dene tabi.[signature][hline]develer, deveeee!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zaten ss almamıştım, neyse artık.[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu arada SS diyince hemen aklıma Hitler ve Naziler geliyor. Neden acaba? :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Geçti artık o ss leri yollaman lazımdı siteye ...[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
FuHR3RMaNia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 canım kardeşim boşver derim ares te oynuyosun ares serveri gm lerin dikkat etmedii bi server dir bence sırf bunu için beramus a gectik clan olarak ben ce vakit öldürme kastır adamını sen getir millete :)[signature][hline]Kendini aşmayan, Etrafına taşamaz..
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hmm isim kayıt edildi.Dzzztt. ehuhe hemen keseyim efenim hemen keseyim :)
Öne çıkan mesajlar