KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet arkadaşlar, o hasretle beklenen Knight Empire update i için bu gün sabaha karşı GM event ve Boos event karışımı bi durumlar yaşanırken arada bu şekilde bir notice geçti. "Knight Empire update comming very soon" Fakat üzülerek söylemem gerekiyorki bu notice'in arkasından şöyle bir notice daha geçti. "Knight Empire Beta version will be only for premium members" SS alma fırsatım olmadı sitede de henüz bunun hakkında bir bilgi yok ama ya bu adamlar artık dalga geçmeye başladılar, yada ........ Ne olacaksa update geldiği zaman göreceğiz. Herkese saygılar sevgiler[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu akşam up alıorum nası olsa :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben KE gelmeden up almam, oyunun içine edilmiş durumda ve bu durumda para vermek kadar bir enayilik olmaz...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 2 sorum var. 1. KE tam olarak nedir? 2. Bu oyunun herkese paralı olacağının bi işaretimidir?[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: KaKsi, 23 Haziran 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Ben KE gelmeden up almam, oyunun içine edilmiş durumda ve bu durumda para vermek kadar bir enayilik olmaz... Bu mesaj eşittir = şu an premium service sahibi üyeler enayidir. Asıl sizlere ir şey söyleyim arkadaşlar premium sahibi olmadan lvl kasmak enayiliktir.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadaşlar kusuruma bakmayın knight empire nasıl bir şey bilgili bir arkadaşım acıklayabılırmı[signature][hline]-Beramus- -Leiath-
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ehehe olm sende iyimi bilcekler işte japko gibi olcak[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zaten bildiğime göre oyun ilerki zamanlarda paralı olacak.şu an parasız da oynanabilmesinin nedeni oyunu poülerliğini arttırmak.Ve Knight Empire da bu paralıya geçişin bir adımı gibi gözükmekte.[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben lvl 50 üzeri arkadaşlar isterlerse parasız da oynayabilcek diye bişi duymuştum. Gerçek mi bu?[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Henüz hiçbirşey belli değil ama her an herşeyde olabilir. Bu adamlar ne yapmaya çalışıyo kimse anlamış deil doru dürüst[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
JvIaD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Malezya serverlarından da anlaşılabileceği gibi oyunun paralı olacağını pek sanmıyorum.Adamalar o kadar zaman sonra tekrar bedava servise geçtiler ki vardır bir bildikleri. Aslında yapılmak istenen basit,direk belli bir para karşılığı oynanacak diye direten bir sistem olsa çok fazla insan oynamayacaktır.Adamlar bunu hissettirmeden,pre üyelere bazı ayrıcalıklar sağlayarak gerçekleştirmekteler. Kısacası büyük ihtimal oyun paralı olmaz ama pre üyelik olmazsa olmazı haline gelebilir (e zaten de geldi sayılır :))[signature][hline]
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gm ler server la ilgilenmio ki.. Gm 40 yılda bir server a giriyo onuda lvl 1-30 adamlara yardım edecem sadece dio 50 kişi var ks falan filan umurun da deil[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ne zaman ki premium kullanıcılar biz beleşçileri(:)) ezebilir hale gelir iyice, işte o zaman knight biter wow başlar benim için[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage
Öne çıkan mesajlar