Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu pazar yds var arkadşlar bn giriorm.Bnm gibi gircek olanlar nerelere gitmek istio öle bi soriim dedm. Bn japon dili ve edebiyatı istiorm bu konuda bilgisi olanlar bişiler yazarlarsa sevinirm:) Neyse şimdiden yds ye gircek arkadaşlara başarılar:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kuzenim gecen sene ankara uni japoncaya girdi, pek memnun degilmis,367puani japoncaya harcadina bin pisman simdi,sifirdan bir dile alismasi cok zor oluyo diyo,eger ingilizceye girebilirsen onceligi ona tani,olmuyosa dusunursun :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ankara Unüvertisinden sakın japonca öğreniyim deme.Eğer öyle bir niyetin varsa Çanakkale'de Japonca Öğretmenliği var.Ben şuan orda 3. sınıf olcam ve verilen eğitim kalitesinden çok memnunum.Arada doğal olarak kampüs farkı var ama emin ol burda verilen eğitim seviyesi aşıyor.Sana şöyle diyim.Bizim 4. sınıfların seviye 1 sınavı alırken onların 4'leri yeni seviye 2 sınavı alıyorlar. Ayrıca ankara üniversitesinin japonca ile ilgili pek hoş anıları yok.Japon Elçi tarafından azarlanmış bir okul orası...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hmm saol yaa ii oldu bunları örenmem sınav öncesi.Peki japonca öğretmenliğindn mezun olnca iş bulma imkanı nasıl?Yani türkiye de iş yapar mı?Yapmaz heralde:D Bu arada puanı kaç bu sene?[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Allah yardımcınız olsun... Kolay gelsin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sadece mezun olarak birşey yapamazsın.Yani devlet sana ingilizce öğretmenliğinde olduğu gibi atama yapmıyor fakat yakında yapmaya başlıycak.Bu sene 1 kişi atancak.yani daha deneme aşamasında.Bundan başka bir iş diyorsan sana kalmış. Japonca Rehberi olabilirsin yada öğretim görevlisi yada yanında işletme filan olursa veya kendini geliştirirsen SONY'ye de girebilirsin.Tabi açıkta kalmanda mümkün.Fakat ingilizce bir bölüm seçtiğinde de öğretmenlikten başka bir garantin yok.Ayrıca japonca rehberlerinde deli para var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar