Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlar nedir ya ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resmimi buldun yavrularımı.yavruları bulduysan ölmeleri buyuk ihtimal.kedi yavrusuna benzıyorlar ama emin değilim.kesinlikle fare değiller.belki de sıçan yavrusu olabilir.

[Bu mesaj scarab tarafından 24 Haziran 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iki farklı cinsin birleşmesinden oluşmuş gibi gözüküyor :)
2 ayaklarımı var ben mi yanlış görüyorum?[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
bunlar şimdilik bişeye benzemiyor ilerde ne olacagına bakıcz..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
unutma timsahda mini minicik ama bi büyüdümü kocaman oluyorlar :P[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 24 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu resmi sen çektiysen ön ve arka ayaklarında parmak sayılarını ver toplamını değil ayrı ayrı.belki kesin bişeyler soyleyebilirim.
hemen geğiye vurmayın ciddiyim bu konuda.eğer bu bolumde yazdığım kemirgenlerle ilgili yazıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Mesaj tarihi:
Köstebek ile gelincik arasında karasız kaldım. Ayaklarını görebilseydik daha rahat karar verebilirdik..Bi araştırim :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Mesaj tarihi:
birşeye benzetilemeyen resimlere hemen kırma deniyor !! doğa kırma yaratmaz..

evet sanırım gelincik.. bunlarda müthiş canlılar.. vahşi ve çok zekidirler..[signature][hline]EvCiL ToPLisT

[Bu mesaj pigeon tarafından 25 Haziran 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...