Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mozilla ve mewpm.wav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bi pm geldiğinde mozilla miyavlamak yerine newpm.wav dosyasının indirmeye çalışyor. Miyavı duymak için yapabileceğim bişey var mı yoksa sorun mozilladan mı kaynaklanıyor? Diğer mozilla kullanıcıları ne alemde? Bone-man e sordum, onda da quicktime falan bişeyler diyormuş. Ben çok seviyorum miyav sesini :)

edit: ayrıca başlığa new yazacağıma mew yazmışım aferim bana..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 24 Haziran 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben o quicktime eklentilerini de kurdum, artık qt hatası vermiyor ama dl etmeye çalışıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
sanırım
bgm conductor eklentisini indirmeniz lazım

ama bende hiçbişey çıkmıyor özl msg gelince

şimdi farkettim kapalıymış ondan

edit: biri bana pm atsın[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

[Bu mesaj fastreload tarafından 25 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj fastreload tarafından 25 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...