axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yeni bi pm geldiğinde mozilla miyavlamak yerine newpm.wav dosyasının indirmeye çalışyor. Miyavı duymak için yapabileceğim bişey var mı yoksa sorun mozilladan mı kaynaklanıyor? Diğer mozilla kullanıcıları ne alemde? Bone-man e sordum, onda da quicktime falan bişeyler diyormuş. Ben çok seviyorum miyav sesini :) edit: ayrıca başlığa new yazacağıma mew yazmışım aferim bana..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 24 Haziran 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben dicektim haftalar oncesindede sesimi cıkarmadım miyav ı kapattım =P quicktime eklentisi yükle falan diyor yükledim yine aynı diyordu kapadım miyav ı[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben o quicktime eklentilerini de kurdum, artık qt hatası vermiyor ama dl etmeye çalışıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sanırım bgm conductor eklentisini indirmeniz lazım ama bende hiçbişey çıkmıyor özl msg gelince şimdi farkettim kapalıymış ondan edit: biri bana pm atsın[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 25 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 25 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 cok kotu bu olay :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar