elrond Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Middle Earth haritalı bir turk serverı biliormusunuz ben iki tane biliordum unlive ve requem unlive 1 yıldır bakımda requem se okadar surecek bir bakıma alındı lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen sus dogukan :) middle haritali serverl bence dandik oluyo daha dorsu server saglamsa bile mapi tasarlayan kotu tasarladigi icin alaksiz oluyo bence bosuna girme bile[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bikere oynamaya calıstım mapda Cok Dandik Bişiydi hiç bakmadan cıktım bile Yani Acılsa Ve uzun süre acık kalsa bile Player Toplayacagını Zannetmem...[signature][hline]««« ♥ Dº¨G¨áN ♥ »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Var Ama Açılcak Hemen veriyorum sitesini http://www.darkshine.tr.cx[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sen şimdi bu domainle açılan servera player toplayabileceğine inanıyo musun[signature][hline]HåD£§©ik2°°3 Plutøn2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence cok daha zevkli middle earth cunku roha kapısı savasları fln rp zorunlu olursa dahada guzel oluor bide ırk sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Zaten rp serverı oldu mu middle earth oalcak :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 midlle earth tabanı durcak şehirleri baştan dizayn edeceksin.biraz pvm ağırlıklı bir sistem ve güzel rp scriptleri.Itemleri felan da editliceksin .. ama herşeyden önce kaliteli oyuncular. gerçekten de güzel kokuyor. :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Khazab, 24 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki: midlle earth tabanı durcak şehirleri baştan dizayn edeceksin.biraz pvm ağırlıklı bir sistem ve güzel rp scriptleri.Itemleri felan da editliceksin .. ama herşeyden önce kaliteli oyuncular. gerçekten de güzel kokuyor. :D Aslında hiç bişeye gerek yok Kalite Oyuncu Olsun Kaliteli dolandırıcı olmayan staff olsun azcıkda işe yarar scp başka ne gerek[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu middle earth haritasini tasarlayan cok kotu tasarlamis yoksa normal harita sahane hatta benim masaustum :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hep middle earth hep middle earth yeter kardeşim biraz da dragonlance flm yapın walla tiskiniyorum artık[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 athenadie bi server var haritası bambaska anlayamadım 87 mb dosyası var zaten 5 saatte geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://www.athenauo.com yeni Açıldı öküz gibi Dosyası var 7dakikada inior tabi bende 2048 adsl var :)[signature][hline]http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar