onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 @baggio zaten esas amaclardan biri s40t4 den kurtulmak 20 lt benzin vermekten bikmak:) acikcasi bole bole para birikiyor her ayrintiyi dusunerek :)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paranla kafayı yemek bu olsa gerek[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bugün Mengerlere Mercedes bakmaya gittim. O paraya Mercedesten C180 Coupe veya normali(az aksesuar olacak) alınabiliyor. Bilgine sunarım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Spor araba olmuyor mu yahu? S2000 var MX-5 var İkisinin üstüne de para kalıyor. S2000 tüketse 12 litre tüketir anca. MX 5 1.8 motor zaten 10 litre yakar. Ben 4 kapı düşünmezdim.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok kardes ne gerginligi ama 2 3 topicdir benim postlarima karsi ozel bir cevap verme egiliminde bulundugunu dusunuyorum.Amacim yardimci olmak topicin basinda ben spor araba istiyorum diye belirtmemisin bildigimiz sedan 4 kapi aile arabasini ornek verince bende signum dedim.eger spor araba deseydin opel speedster derdim.ve suan spor diyosun onun icin speedster diyorum. said: onlyreal, 21 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki: ya iide opel signum la 320 hangisi genc sence? 320 aile arabasi olarak ben dusunemiyorum neyse ya gerginlige gerek yok:) said: Aramis, 21 Haziran 2005 07:47 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 20 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: birde biraz genc arabasi lutfen signum aile arabasi 320d super spor yaris arabasi ok :D [signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 3,20d tek önerim.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 @aramis abi ciddi manada kim oldugunu bile bilmiyorum:) yani eger 3 5 tir terse geldiysek ozur yani aklimdan bile gecmedi. yani ozur.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o zaman ben ozur dilerim.herseyi uzerime alinmisim :-) sonuc itibariyle kesinlikle arastirmadan araba alma."aha bu guzelmis lan alak"gibi yaklasma alirken herseyi goz onunde bulundur ;)[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Rejimmi yapıyosunuz yoksa alınganlık yapar yanetki olarak :p 3.20cd ler var fiyatlarını tam bilmiyorum cidden ama spor araba 3 kapılı ve dizel işte. Ha kasası değişcek diyebilirsin ama nezaman değişecek bir araştır. Onun dışında şu ana kadar en iyisi 3.20d sedan.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abim falla allah seni inandirsin az once bir whooper bir buyuk patates ve bir tane mega cheese yedim :D once 4 kapimi? 2 kapimi? 4 kapi ise donanimmi? performans mi? 2 kapi ise tip mi ? performansmi? bunlara karar vermek lazim.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Devir dizel devri bırak 60k Euro'yu 150k Euro'ya da dizel araba alanlar var. Sadece az yakması çok götürmesinden değil performansı da benzinli arabaları geçmeye başladı artık. VW Phaeton'a bile V10 dizel takmışlar bir artısı var ki satıyor. Mercedes ise yeni spor arabalarını dizel yapmaya başladı SLK 320 CDI Tri Turbo[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 Haziran 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ek olarak BMW 1.20d, normal 1.20yi dövüyor, devir dizel devri galiba :) 3.20cd coupe var, 57.000 Euro civarı. Aksesuarla 60k seviyesine olur. Bu BMW Mercedes derse, C180 seviyesi bir araba alabilirsin, pahalı olduğu için kalanına yetmez. Onun da sadece Coupesi genç işi, ben derim ki BMW daha güzel. Yerse, 64.000 Euroya Audi TTnin 1.8 olanı var:) Oooh mis gibi genç arabası, daha ne istiyoonuz? Volvo bakarsan, S60ların 2.4 T5leri var o civarda, canavar gibi araba. Belki biraz büyük kaçabilir, genç işi değil diyebilirsin.C70ler var, ama onların kasaları eski, tavsiye etmiyorum. Alman ve İsveç ekolü dediğin paralara bunlar. Saab alma, burada yürümez o iş. Kalanını araştırınca söylerim.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 volvodan kac gitsin:) (abi s40t4 var bende arabada hersey eyw ama estetik yok:) yalniz audi tt olayi guzel bir fikir amma velakin yakinda yeni kasa geliyormuski bu aci:) neyse dahada kasmiyalim aklima bir iki fikir girdi burdan teskurs.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 senin alacagin en ideal araba audi cabriolet 1.8t[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Bert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 67 siyah Mustang al motoruna bakım yaptır senden kralı olmaz valla
sbora Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 320cd de 150hp motor var şahsen beni tatmin etmio :) 120d nin motoru 167hp. Yeni kasa 3 serisi coupe/cabrio nun şu anki kasa ci ları çok fazla indirimle veriyolar. Hatta yeni kasa 5 serisi çıkınca elinde kalan eski kasaları acaip indirimli satıyolardı. Aynı şey 3 serisi ci larda da olcak. Ben senin yerinde olsam biraz daha beklerdim ve ci ların yeni kasası çıkınca 330cd alırdım şimdiki kasadan. Hem ucuza gelir hemde performansı süper :)[signature][hline]Snowboy
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sanirim yeni kasa 320d alicam 3-4 sene sonrada 40k euro eder satariz:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi kızdırmayın beni şimdi ya. Evo 8, pahalı gelirse gene mitsubishi kendisi 2. el evo 7 evo 6 satıo. 4 kapı, Basmazsan yakmaz. 4 çeker. Daha ne istiosun. 2. el alırsan üstüne para kalır o parayı harcamazsın bi süre benzine harcarsın. Ha kızlar baksın öfff aman felan istiosan s2000 alıcaksın başka hiçbir şansın yok. 60k'ya başka araba alanı dövüolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 60 k € ya yeni passat cdi alırsın bea mis gibi öle bktan arabalara para vermem şahsen yada istiyorsan 25 k € ya mini copper tdi al :D
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 E mini cooper S al bari. 30k ya. 1.6 motor 165 baygır. Süper şarjör var, gazlamassan normal 1.6 gibi yakar. Ama tipini sevmen lazm yoksa binilmez.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 s40 t4 den mini cooper a dusmem:) aslinda su ev fiyatlari ucuz olsa cosmamis olsa ev alinirda:P[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O zaman sana s2000 alıoruz. 2. el buluruz istersen yannız alırken benide çağırcan renk beğenecem tipine göre :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 S2000 in sıfırı 78.33 milyar rahat rahat yetiyor yani. Eğer içine sığma problemin olmazsa tavsiye ederim. Şehir içi (lt) 13.7 Şehir dışı (lt) 8.0 Birleşik (lt) 10.0 Tüketimi de çok can yakmaz performansına göre.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 al artık arbayı only sende kurtul bizde kurtulalım :P[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tamam abi sanirim pazartesi senin begenmedin arabayi alicam:) bursadaki galerinin sahibi yurtdisindaymis gelsin pzarlik yapcaz:D said: Diablo, 23 Haziran 2005 05:39 tarihinde demiş ki: al artık arbayı only sende kurtul bizde kurtulalım :P [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar