onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Merhaba 60k euro civari bir araba ariyorum. acikcasi bu kadar para verdikten sonra sifir istiyorum ama iyi ikinci ellerede okey birinci kural kesinlikle az yakmasi lazim:) dizel arabalar oncelikli simdilik yeni bmw 320dye hayran durumdayim ama diger onerileride dusunuyorum. lutfen eski m3 falan demeyin benzin onemli:) az yaksin. birde renault falan demeyin yani azicik piyasamiz olsun:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 opel signum.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 birde biraz genc arabasi lutfen signum aile arabasi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 saab 9.3 cabrio al cebine benzin parasıda kalır üstüne :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dizel arabalara karşıyım! :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 saab lari bende seviyorum amma velakin bu memlekette saab alinmaz ne yazikki. pazari piyasasi hic birseyi yok[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 nasi bi araba ariyosun bilmiyorum ama a6 2.0 dizel alinir o fiyata 60000 e hersey alinir ya[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 a6 alinirda babamdada var ondan yani gencccccccccccc genccc:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 e dizel istiosun genç istiosun 60.000 euro diosun genç işi pahalı bi dizel malesef yok gibi bişi.. dizel kamyonet tarzı bişiler bakabilirsin mesela ram2500 ford f150 falan dizelleri varsa güzel gider yani.. a3 dizel e genç işi dizel ama o da bu fiyatın bi 20k eruo falan altında yaklaşık edit: x3 geldi şimdi aklıma, ama çirkin, gereksiz bi alet fiyatını da bilmiyorum [Bu mesaj GeeM tarafından 21 Haziran 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ille dizel demedim az yaksin dedim zaten cok opsyionum olmadigini biliyorum belki aklima gelmiyen bilmedigim bir araba vardir diye buraya yazdim. a4 unde bir opsiyon oldugunu gordum mesela.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 smart roadster coupe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 a4 2.5 tdi varsa bi s line şahane olur mesela.. Ne kadar az yakar bilemem ama yeni Astra Coupé'ler çok güzel sanırım küçük motor seçenekli olanı da vardı. ama benim o civar param olsa tercihim eşşek gibi bi amerikan pickup olurdu, sanırım dizelleri de vardır.[signature][hline]alp g
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 smart roadster coupé benim de çok sevdiğim bi araba ama fiyatı brabus olarak alsan bile 32-33k euro arası sanırım.. 0.7 benzinli motor, çok değişik bir tip bence gayet güzel kalan 25küsür k euroyla da yatırım yaparsın =)[signature][hline]alp g
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 illa 60k euro yu harcamasına gerek yok git amerikaya orda yaşa 45-50k $ ver al dodge viper ı daha ne ister bi insan ha diyosan ki para batıyo 60k € durmasın cepte hemde az yakan genç işi istiyorsan birde mısır patlatıp senin yerine cs oynamalıysa abes marka 0.5 motor tombo arabalar var ;)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya 60.000 euron olup araba begenememek ayip alirsin bi audi cabriolet 1.8t 62000e veya bi z4 2.0 ama efsane doldurursun sogutmali deri koltuga televizyona kadar 60000e gene evo alirsin s2000 alirsin[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 z4 ilk tercihimde sonraki ise slk200 ancak kiz arkadasi yanima alinca kardesimi kimin kucagina oturtabilecegimi bilemedim. acikcasi ilk planim z4 alip yaninda clio falan almakti. malum z4 her tarafta kullanilmaz. amma velakin parayi ben cikmama ragmen oturan boga babamdan izni kapamadim:)(aci gercekler parani sende kazansan buyusende bizim ailede olmaz dendimi ses cikmiyor :) ) her neyse acikcasi gonul roadsterdayken olmiycak gibi. smart a gelince guzel araba test surusu ettim(gecen sene gayet tas ermeni bir bayan olan christina hanim vardi cadde smartta:) ) ama velakin ben pek arabaya benzetemedim. bole guccuk:) ve yavas sanirim bmw 320d yeni kasa en iyi tercih. ama gonul z4 te tabi:) o da ayri bir sey.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ha birde ikinci elde para etme olayi varki oda onemli 320d 3 sene sonra 40k civari gider. z4 daha cok eder belki ama zor satar. daha s40t4 satmakla ugrascaz allah yardim ede[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 saab 9.3 sport sedan... 60k euroluk araba alan birinden ilk defa duyuyorum az yaksın lafını ilginc eheheuehu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende bir sevinc touareg e baktim alet 87k:) kadis o beni asar:) said: BOccOB, 21 Haziran 2005 03:38 tarihinde demiş ki: 60.000 da komik bi rakammış ha... 40.000 olsa cuk diye oturacak seçenekler verecem 80.000 olsa cuk diye oturacak araba seçenekleri var... 60.000 iki ara bi dere olmuş... Sporu falam bırak o paraya Touareg R5 TDI al derim. 2.5 turbo dizel motor, t.v sine kadar full donanım. Her tür kullanıma da uygun işte... [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 onlycim sana demiştim onceden zaten.o kadar para veriosun.hem dizel istiosun hemde 2 kişilik olmasın diosun :) al slk yı sende kurtul bizde kurtulalım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: onlyreal, 20 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: birde biraz genc arabasi lutfen signum aile arabasi 320d super spor yaris arabasi ok :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
micha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mitsubishi lancer evo alırsın[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 CLK alamıyorsan 320d al.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arabaya 100 milyar verip benzini dusunmek de hosmus hani :) Ferrari'ye LPG takan adam gibi olmus biraz..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya iide opel signum la 320 hangisi genc sence? 320 aile arabasi olarak ben dusunemiyorum neyse ya gerginlige gerek yok:) said: Aramis, 21 Haziran 2005 07:47 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 20 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: birde biraz genc arabasi lutfen signum aile arabasi 320d super spor yaris arabasi ok :D [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar